秀茂坪童黨燒屍案出咗獄嗰班近況點?

138 回覆
5 Like 59 Dislike
兩條友都入去坐下啦,大把時間比你地嘈埋啲無聊野

原本想真係睇內文
但變左街市

呢句真

咪係
做左警察

樓主呢一個月內已經開咗3個關於三五成群嘅post
其實點解殺左人都可以出番來?

問心有人殺左你屋企人 坐2X年出番來你地覺得公平咩

冇死刑真係ON9

其實我覺得坐2x年 無全盛時間 出到黎折墜咁生活 仲慘過死

出到來可能再殺人。呢d人心理有問題。忍2x年有幾奇。

我覺得坐20年仲衰過死
出到黎 冇工 冇錢 冇左最好玩既20年 以前既朋友都結晒婚 自己出番黎 揾老婆都難

冇死刑真係ON9

我覺得坐20年仲衰過死
出到黎 冇工 冇錢 冇左最好玩既20年 以前既朋友都結晒婚 自己出番黎 揾老婆都難

要學用八達通, 智能手機
missed 你都幾好波架喎

主犯永遠唔會放出黎架喇
20年最低刑期只係做個樣
因為佢地犯事果時好似未成年
唔記得邊度睇過,好似話呀雞有個朋友出黎相認,話佢認識既呀雞好似幾好人有義氣,係套電影過份醜化佢,所以其實套電影有幾多成係真?
當然呢單新聞當時係幾大迴響

冇死刑真係ON9

我覺得坐20年仲衰過死

要學用八達通, 智能手機

點會搵到fd,個個都改晒電話
同佢同期撈得起,今日都坐館級
唔記得邊度睇過,好似話呀雞有個朋友出黎相認,話佢認識既呀雞好似幾好人有義氣,係套電影過份醜化佢,所以其實套電影有幾多成係真?
當然呢單新聞當時係幾大迴響

單新聞本身嘅阿雞都好似講到幾好咁
主犯永遠唔會放出黎架喇
20年最低刑期只係做個樣
因為佢地犯事果時好似未成年

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞