秀茂坪童黨燒屍案出咗獄嗰班近況點?

138 回覆
5 Like 59 Dislike

佢將佩儀記錯做阿儀喎
咁都無記錯?
我唔覺記得好威 因為記得係應該

青頭毒撚得罪你啊?

阿儀,佩儀,點撚解你會覺得錯,
同埋點撚解一定要記住啲十鳩幾年前同自己冇關係嘅名先係正常?

巴打算啦, 佢都幾可憐既, 放過佢啦

阿儀同佩儀兩個人黎架喎
依家佢係撈亂咗兩個人啊
兩個都係喺童黨入面架
記錯緊係有問題啦

係啦係啦
佢錯你岩

笑死, 下次見大王post真係睇定D先講野

雖然唔係一定要記岩 記錯都無問題
但係人地記岩左個名你就話呢d名係on9先記住
係你無啦啦話人on9先喎

屌咪撚係
笑撚死
邊個現實生活太重怨氣要上連登發泄, 起個底就知啦
仲有邊個係到亂吠先, 明眼人都睇到, 都係算吧啦, 再同你講野真係徙氣
哈利阿俊
仲有邊個係到亂吠先, 明眼人都睇到, 都係算吧啦, 再同你講野真係徙氣

邊個無啦啦話人on9先又攻擊人青頭毒撚
真係明眼人都睇到啊
同埋 起完底真係見到邊個大怨氣喎

自己記錯仲惡過狗

做乜撚野
記得呢d名有咩咁威
加上人地又冇記錯
咪咁小學雞啊

青頭毒撚係咁, 成個世界都只係kai野

佢將佩儀記錯做阿儀喎
咁都無記錯?

青頭毒撚得罪你啊?

阿儀同佩儀兩個人黎架喎
依家佢係撈亂咗兩個人啊
兩個都係喺童黨入面架
記錯緊係有問題啦

系人都知中國人 = 差不多先生
點解你要刻意指出佢地錯處/敲佢地個玻璃心

做乜撚野
記得呢d名有咩咁威
加上人地又冇記錯
咪咁小學雞啊

佢將佩儀記錯做阿儀喎
咁都無記錯?

青頭毒撚得罪你啊?

阿儀同佩儀兩個人黎架喎
依家佢係撈亂咗兩個人啊
兩個都係喺童黨入面架
記錯緊係有問題啦

系你老母 返小學讀過啦仆街
蕃薯好似死左 睇戲話臨終前有悔意

做乜撚野
記得呢d名有咩咁威
加上人地又冇記錯
咪咁小學雞啊

佢將佩儀記錯做阿儀喎
咁都無記錯?

青頭毒撚得罪你啊?

阿儀同佩儀兩個人黎架喎
依家佢係撈亂咗兩個人啊
兩個都係喺童黨入面架
記錯緊係有問題啦

系你老母

食屎啦 垃圾 5p狗

多得呢套野, 大把人都關心自己邊撚度俊

真係明眼人都睇到啊

佩儀啊[size=6]碌柒

真係明眼人都睇到啊

一句碌柒講下笑啫
屌你地真係好撚好笑啊屌你老味

不過條撚屌真心鬧我on9同青頭毒撚
皇朝終於有個朵

搵我?
皇朝終於有個朵

搵我?

厲害
好無聊 咁都嘈一餐

自殺果個好似係呀儀

佩儀啊碌柒

是但啦都係果咋, 鳩記得咩, on9先會記實佢地D名

自己記錯仲惡過狗

做乜撚野
記得呢d名有咩咁威
加上人地又冇記錯
咪咁小學雞啊

佢將佩儀記錯做阿儀喎
咁都無記錯?

青頭毒撚得罪你啊?

屌你老母你訓撚醒未啊,我鐘意叫阿儀啊,大撚把人叫人都係叫最後一隻字架啦,一定要兩隻字?仲有點解一定要記住佢個名?,邊撚個啊佢?你又邊撚個啊

佩儀啊碌柒

是但啦都係果咋, 鳩記得咩, on9先會記實佢地D名

自己記錯仲惡過狗

做乜撚野
記得呢d名有咩咁威
加上人地又冇記錯
咪咁小學雞啊

佢將佩儀記錯做阿儀喎
咁都無記錯?

青頭毒撚得罪你啊?

屌你老母你訓撚醒未啊,我鐘意叫阿儀啊,大撚把人叫人都係叫最後一隻字架啦,一定要兩隻字?仲有點解一定要記住佢個名?邊撚個啊佢?你又邊撚個啊

真係明眼人都睇到啊

一句碌柒講下笑啫
屌你地真係好撚好笑啊屌你老味

不過條撚屌真心鬧我on9同青頭毒撚

你話人碌柒就講笑 人地話你on9就真心
樓主真係好撚on9 搞到呢度越來越低質
22年包唔包公眾假先
一睇就知小學雞樓主
樓主 自己話人就講笑
咁都嘈到一餐 67
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞