秀茂坪童黨燒屍案出咗獄嗰班近況點?

138 回覆
5 Like 59 Dislike
亂踼的波 省中面了
我淨係知阿必做污點證人一早放左 想知其他人放左出黎會唔會搵阿必呢個25仔

仲坐唔夠呀

人生最重要嗰20幾年咁就冇左 出到黎又要重新適應過 電話都唔識用 最慘周圍嘅圈子又冇曬
我淨係知阿必做污點證人一早放左 想知其他人放左出黎會唔會搵阿必呢個25仔

仲坐唔夠呀

人生最重要嗰20幾年咁就冇左 出到黎又要重新適應過 電話都唔識用 最慘周圍嘅圈子又冇曬

可能真係想入番去坐

仲坐唔夠呀

定係會唔會係入面讀完書讀埋degree
咩都睇化哂
淨係記得有個出左黎之後跳樓自殺

自殺果個好似係呀儀

佩儀啊碌柒

是但啦都係果咋, 鳩記得咩, on9先會記實佢地D名

自己記錯仲惡過狗

樓主係都又話人碌7啦
邊個話邊個先而家
我屌你老母邊個踢我

佩儀啊碌柒

自己記錯仲惡過狗

做乜撚野
記得呢d名有咩咁威
加上人地又冇記錯
咪咁小學雞啊

青頭毒撚係咁, 成個世界都只係kai野

佢將佩儀記錯做阿儀喎
咁都無記錯?
我唔覺記得好威 因為記得係應該

青頭毒撚得罪你啊?

記得套濕尻cult片 啲內容係應份架?
On99
係得啲傻閪至會將套野奉若神明咁撚樣

我成個腦都係番工/ 女朋友 d野
我都想好似條傻仔咁成個腦都係d Kai 野

仲坐唔夠呀

定係會唔會係入面讀完書讀埋degree
咩都睇化哂

好難講 真人係點就唔知 但如果用套戲黎講嘅大王佢地幾個其實都本質不壞
兩條友都入去坐下啦,大把時間比你地嘈埋啲無聊野
十幾年前有朋友入去受見過大王 ,
話佢果時係入面好串
話佢果時係入面好串

摩牙
話佢果時係入面好串

佢緊寸 佢老母係泰國人 佢舅父係通哩渣
樓主條撚樣三日唔埋就開post 問佢地近況點 係咪on9 無聊得制?
話佢果時係入面好串

佢緊寸 佢老母係泰國人 佢舅父係通哩渣

嗰個唔係蕃薯咩

自殺果個好似係呀儀

佩儀啊碌柒

自己記錯仲惡過狗

做乜撚野
記得呢d名有咩咁威
加上人地又冇記錯
咪咁小學雞啊

佢將佩儀記錯做阿儀喎
咁都無記錯?
我唔覺記得好威 因為記得係應該

青頭毒撚得罪你啊?
其實點解殺左人都可以出番來?

問心有人殺左你屋企人 坐2X年出番來你地覺得公平咩

冇死刑真係ON9

坐一世一定慘過死刑
一不過假釋又係on9
淨係記得有個出左黎之後跳樓自殺

自殺果個好似係呀儀

佩儀啊碌柒

自己記錯仲惡過狗

做乜撚野
記得呢d名有咩咁威
加上人地又冇記錯
咪咁小學雞啊

ching穿越?
好似十年八年無聽過kai呢個term

冇死刑真係ON9

其實我覺得坐2x年 無全盛時間 出到黎折墜咁生活 仲慘過死
有無大王真人樣

冇死刑真係ON9

諗起一套叫shawshank redemption嘅戲
入面有個啊伯坐咗好耐監
突然有一日有人通知佢可以出獄
佢怕適應唔到所以求個獄長唔好放佢出去
仲得登整傷其他犯希望加刑
但都係要走
最後真係適應唔到自殺死埋

冇死刑真係ON9

廿年邊撚度夠呀
起碼40年啦
你諗下佢果時點虐殺人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞