[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (18) 1001開Post喇-世界賽正式開始

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
咁快說穿
隻新英個大好似冇show出黎
好似聽到佢講係召喚形
Lone star take down
出番送禮mode仲正拉
呢兩個垃圾mode終於收皮
sorry巴打

我講緊個人賽

巴打都有報?

個人定組隊
BTW呢家開細箱

d入場卷 寶石 難抽咗咁多

開廿幾三十個 一粒寶石都冇

入場卷得4張

on99

好撚嬲

要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
得二萬幾條友15 win
計埋d分身、代打可能可以除番2
Take down 係打機械人?
無左點爬分呀⋯
今日打,準備開波啦休閒組
頂 睇到了

同dr同組打
加左你fd個cyber
sorry巴打

我講緊個人賽

巴打都有報?

個人定組隊

?

add你fd關咩事
見你同3m一組我應該記得你係邊個者
樹熊唔用都要買

Bibi
幾時收皮
呢個垃圾mode根本唔應該存在
差唔多
https://www.youtube.com/watch?v=Ra4Uzjm1Vf4
好似話企鵝大技係放塔生仔
好醜,好似QQ
有冇人知我講乜😂

類似CR野蠻人屋果種咁
但聽佢講好似係間屋都有個攻擊範圍
敵人入左範圍先會有兵仔攻擊
巴打年紀都唔細
下我覺得幾得意
btw佢好適合出line friend個西裝阿叔skin
Pam又冇skin
唔細喇80後
不意外連得換色skin既piper同tara終於都有新skin既時候
pam件XXXXXXL新衫仲整緊
岩岩一齊打既兩位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞