[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (18) 1001開Post喇-世界賽正式開始

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
就算要課金,我都一定會買,太靚女啦
終於中埋隻max
好想快d用p先生
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=32407&snA=3624&bpage=1&ltype=

碧兒 星二 無敵1秒變0.6秒
達里爾 護身鋼圈 3秒變2.5秒
麥克絲充填削弱25% 傷害250變300
Max的大招Buff,如果隊友1秒內靠近自己也能獲得加速(你也可以開大後衝向隊友給他上加速)
Max就嚟buff,buff 完應該有啲用
防守反擊
好事
我第一次有一隻英可以完全冇心玩
其實bee招一星輝係點?
佢第二次攻擊唔中敵人就keep住蓄能係咪有次數限制?點解有幾次明明冇打中人但都冇咗蓄能
冇限制
可能你打中箱/機械人/召喚物
好似只係下一擊射唔中先會充
連續射唔中兩下就會無左
下原來咁廢
係,喺試用度試咗了
keep住個充能剩係得一次機會
有邊個已經決定咗會買靚靚Piper skin?
sp1 不嬲都麻麻 周街都sp2
因為就算無限充能sp2都係屈機好多
而家sp2勁者,nerf左第1招就唔同

佢原意都冇諗住sp2可以惡到打中、近戰

本身遠攻sp1多1 次機會係ok
0.6秒都應該好用過sp1
無得比你sp2贏在對線有容錯率 有d位仲可以因為個sp而向前硬打
加上識玩既唔會亂用第2粒彈 唔識玩既比多粒你都係唔會有用
暫時點都2勁好多,1會唔會bountry 有可取既位?
不過諗諗下如果要sp1咁對射點解唔用番piper

除非果場出哂兩隻
就算出晒2隻應該都係用sp2
bountry保到一下命勝負就隨時唔同臭西bea仲要唔只保一下
睇佢點buff 1 ,2最多減時間都係差唔多咁

1如果改打中後充能兩槍又好似太勁
Bae 0.6秒夠唔夠打多下
唔夠 佢上彈要0.9秒
成招改成充能攻擊加速度仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞