[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (18) 1001開Post喇-世界賽正式開始

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
點樣用信用卡比錢 得paypal既
Line 貨質素唔差既
佢其他產品都係咁上下價錢
係美金,仲要120美先包郵
我想講唔係原價嚟
我條囡係韓國樂天幫我同heal嘅團友掃咗一堆貨
仲有衫嗰啲買 依家仲要120usd先送 +30日shipping
大約幾錢
Btw 已買 又唔識韓文 又唔會去韓國 所以都係係返line買啦
點解仲未有得買Bea 個skin Ladybug Bea既
我有隻Bea嫁窩
10蚊內喇 計返準確啲唔算多
But要120usd先運oversea 仲未計順豐本地運嗰程錢+30日不了
我班團友今日已經收到貨 著住過年
10蚊美金?
真心想知點解要30日 求其一間鋪都做到1星期內出貨

Btw 知唔知brawl stars 韓文名點打

係有啲貴 但終於買到supercell 既野 就算啦都無乜幾可會買
10-20蚊 hkd
有啲差唔多價 有啲貴少少 有啲貴20蚊
襪佢賣6usd korea賣hkd39
正常 oversea 我係台灣網訂衫free shipping’都成個月先出貨

不過官網冇衫手機殼賣 衫其實好靚
你個shipping未計本地運
廿蚊港紙件衫
其他野呢?
衫襪我就無乜興趣
就咁睇襪 都係貴10蚊 可接受既
睇過啲terms q&a 11蚊應該包埋
幾時有講衫20蚊一件
我係話啲野貴10-20蚊

咁一定韓國買最抵屌嘅
But拎到你仆街咁解
呃㗎 順豐狗到時會收你錢 我係台灣網買衫 又係free ship送到嚟又話要收廿幾蚊
經paypal冇加手續費既話好似一樣
咁唔緊要啦 十幾廿蚊 食個m記都唔夠
收我錢就屌鳩line 老母
https://collection.linefriends.com/
入面啲美金價嚟? 咁撚貴?
Line 貨質素唔差既
佢其他產品都係咁上下價錢
我想講唔係原價嚟
我條囡係韓國樂天幫我同heal嘅團友掃咗一堆貨
仲有衫嗰啲買 依家仲要120usd先送 +30日shipping

有女仲可以打咁密
你買夠120?
我見好似無收我service charge
做乜唔夾多個ching夠 120
上面有圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞