3HK 真係垃圾黎

261 回覆
53 Like 37 Dislike
就係打你個直線電話
要輸入手機號碼,入完就電話錄音話個號碼無跟進中既個案,之後收線
你係咪係死位咋 3仔真係好多死位

利申:用緊 138 21mbps 任用數據王 今個月已經用左 18GB 都冇減速
個條仆街已經消失左啦個時話會回返$100比我都無回到
仲諗住轉1.1GB任用係屋企做WIFI
咁依家點算好 有咩推介
打算點告
唔會
用咗30gb都未慢,再多就唔知
佢食撚左我2gb數據我打過去又無人聽
叫我續約又日日打俾我 屌佢老母
同 177 果個plan 會唔會差唔多?
3熱線客服1033
1>1>#>1>1>8
任何時候千祈唔好入自己電話號碼,只會跌入不斷輪迴,自問自答之境!
係係係
上年都仲幾好用,年尾開始上網慢左好撚多,最尾一個月仲收多我錢online chat答廢話,好彩到期轉走左
呢個真係一定要知, 打個濕鳩hotline 真係會打到燥
係經歷過無人自問自答萬劫不復系統後,終於搵到人,先問到密碼秘技,仲要係同官網指引唔同,死未!BTW佢系統係街外人優先,所以會更容易搵到人,不過佢未必係你需要嘅,要再問點打/咩直線先至可以快速哋搵需要號客服!
LTE
樓主弱智
前年佢送咗張免費20G卡我用,用完諗住cut!點知搵極都搵唔到人cut!後來終搵到人接聽,話唔關佢事,俾咗密技我!終於打通,又話唔關佢事,幫我接分手熱線組,終於搵到人,佢哋俾半年每月1G免費數據我繼續玩,兼通話任打,最緊要俾埋分手直線我,半年後再打上問有咩優惠。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞