3HK 真係垃圾黎

261 回覆
53 Like 37 Dislike
3台我十年前用過,垃圾到仆街
而家都重係咁撚垃圾
打過去屌完一輪 終於上得番
好慢 屋企收得好差 仲有年幾完約 好後悔轉過黎
3hk 接受好差
呢排唔知點解斷線情況多左
最on9係我想加錢快d都唔比加,新簽plan先可以揀果個
上次份約到期, 3搵我Upgrade個plan, 話4.5g 無限任用
我唔撚信, 問佢係唔係過左個plan既gb數就限速/公平使用原則
佢話完全冇, 完全唔限速
我仲要問撚左佢3次同一個問題, triple confirm左, 仲大鳩佢話錄曬音唔好呃鳩我冇限速佢都堅持話冇

最後我都係續左約upgrade左
結果又真係冇限速呢家個個月用十幾廿gb 流量都唔覺有慢到
佢一直都話冇限速/公平使用原則架
只係你既"優先次序會相對較低"
屌你老母咪即係慢同限速有撚分別咩
拎住個so call真無限名頭sales四圍呃人
簽既時侯唔撚講, 到用緊既時侯發現點解咁撚慢打去嘈鳩佢先不停拎呢句野黎話咁樣冇錯
收得人咁多錢又唔比返咁樣既服務真係得香港既電訊商先做得出
仲話發展5G, 4.5G用得盡都偷笑屌你老母
技術去到咁撚快有撚用咩, 到時夠GB數就同你講sorry 限速/排隊然後禁你落128kbps
$118 21Mbps任用plan得5Mbps
你每個月用10gb以內咪好用,用多過10gb就地獄
$246 / mth
又抺黑誠爺爺
證明快plan同21mpbs plan一尻樣
3hk 已經算性價比架啦
我用3HK. $98有8gb過左8gb明顯變慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞