3HK 真係垃圾黎

261 回覆
53 Like 37 Dislike
118plan?
因為3夾到勁慢,會影響反應時間
https://storjipfs-gateway.com/ipfs/QmUo19m11tv7zhfmXHiRbgH6u9gPBJKwRx29qAuy24UejE/

大家試下用呢個做speedtest,呢個直頭同你平時上網一樣既方式去測試,最真實反映到實際速度
168 用得幾爽
1個月用10幾20gb唔會慢到load空氣
用緊3 168plan 冇問題
178 無限4.5g
本身期實都唔在意數字上嘅分別
只係近呢半年到發現 ig要load相
fb禁入個post到等佢load d留言
YouTube 1080p 又係要load
個下先走去test下
諗住係個plan就到期先係咁
點知簽埋個聲稱1100mbps plan
個速度都係冇分別
21mb plan 就咪撚怨啦
樓上係誠哥sales ?
張日本data卡先垃圾,速率只係夠你sd message/睇144p既YouTube
好想快啲完約 雖然是csl地鐵收得差
但係上網上得最多係屋企 屋企收得好鬼差
YouTube都睇唔到720 P
睇到都窒下窒下
講緊CSL地面速度都係好啲
3真係好麻麻
3HK $78 6GB 21Mbps ok wor
用咗2個月 我覺得算係咁 起碼好過csl先
我188 4.5無限
我又係,依家測速得返3-4Mbps,一開始我打去hotline同問啲sales,都話「唔會限速」,我屌佢老母,依家從接近100Mbps降到3-4Mbps,都唔叫限速?
你冇錢加數據王? 用左2年算唔錯228
我都係呢個plan,當時sales聲稱唔會限速,話係「真無限」,依家得返4-5Mbps
我個plan都係180左右,寫左係4.5G plan黎wor,退一步即使係4G無限都唔會跌到得返3-5Mbps掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞