五等分的花嫁 (30)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我真係唔明你話反向 姐係二乃根本說一套但根本冇做到?
咁講到二乃好差啫
由頭到尾二乃講一套做一套架啦,呢樣二黨都不能否認
五月條底褲會唔會解
有請二黨
邊有咁多空間解,求Q其算,飽暖思淫慾
解未話一早鍾意瘋狗但自己唔知
未意識到鍾意風狗但潛意識想佢扑野
淫底到
岩岩佢著黎求我破佢處
收聲啦
通常月巴野都淫底是常識 你諗下生物學角度月巴野特別多激素同荷爾蒙
講真二個反應根本就好正常 失完戀頭果兩日或者頭一星期都唔想有人煩住 偏偏就連續兩日比四BM
真係好撚on9
21歲的女大學生說出最憎「心機婊」,她說曾和一位女性朋友,跟兩個男仔一起喝酒,她想跟其中一位男性發展,女友人勸她主動出擊,但她覺得尷尬拒絕了朋友的提議,誰知她的友人一星期後表示已跟她心儀的對象吃飯,原來在早前的酒局,她的女友人已取得了男仔的Line,卻完全未有通知她,反而提議她主動約會對方,其實早已視她為情敵,在愛情路上確是心機滿滿,朋友都無情講。

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/421134/%E5%A4%9A%E5%9C%96-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E8%A1%97%E8%A8%AA%E5%A5%B3%E4%BA%BA%E6%9C%80%E8%A8%8E%E5%8E%AD%E7%9A%84%E5%A5%B3%E4%BA%BA%E9%A1%9E%E5%9E%8B-%E5%BF%83%E6%A9%9F%E5%A9%8A%E4%B8%8D%E5%8F%8A%E9%80%99%E4%B8%80%E7%A8%AE%E4%B9%9E%E4%BA%BA%E6%86%8E
支那01講緊邊個
who
作為二黨既你幫我答佢啦,都唔明佢點都要將二乃拉到同四葉同level
係處都唔係你破
不嬲都話佢屌四葉正常 ...
就好似我上面打果段tldr 二乃直接趕走佢叫佢地自己解決咪煩 唔好再糾纏其他人 比較符合個性
但蠢場依家畫二乃要繼續搶
純粹好奇二黨會唔會覺得蠢場係寫壞二乃定係正常發揮
其實後段個個都寫壞就緊架啦,不過二乃程度上我覺得點都唔及一四五同風啫
四葉出賣香港人
出賣 一花二乃39五葉
仲有冇其他?
唔知118點,但直到117為止我都認為二乃反應係正常,似番一個正常人,仲愈黎愈鐘意二乃,反而嫌佢屌得唔夠金
另一方面都預左春場會拎二乃黎做燃料扮小醜完成工具人最後既使命,老實講春場根本條友就有撚病,反正你睇1 3 5 都係比佢拎黎消費,自然2都免不了,對後面會再點破壞呢個角色都無咩期望,當笑話咁睇
同意
利申,想二乃一巴車醒四葉
神父比狗屌
四粉又引戰
第一次支持神父
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞