五等分的花嫁 (30)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
春場食屎狗
我嘅五月唔好挨落風狗到
本身揀完四好地地咪算 而家又要話要其他人認同
其他姐妹都應該接受到 到底畫緊乜鳩
係要四夾硬辣慶其他黨先安落?
解心結
不過整得好難睇
根據post主,心結好L緊要,解心結係要維護姐妹情

一字排開
話就話想得到你認同
直接啲其實即係想你認輸咁解
對唔住呀家姐們,你地打生打死條死最後都鐘意我,你地可唔可以祝福我呀
本身揀完四好地地咪算 而家又要話要其他人認同
其他姐妹都應該接受到 到底畫緊乜鳩
係要四夾硬辣慶其他黨先安落?
話就話想得到你認同
直接啲其實即係想你認輸咁解
對唔住呀家姐們,你地打生打死條仔最後都鐘意我,你地可唔可以祝福我地呀
解心結係正常嘅 呢個始終係四葉唔主動入場嘅原因
只不過你陳鋪左咁耐咁糾結原來同三玖唱K唱通頂就解決 ......
目前睇情報係二乃話佢放唔底以後有機會會搶走狸太郎
四葉先反擊
個話係三玖拆穿四葉仲未同渣風一齊既因咋,仲提埋二乃點解嬲,理應上話同二乃解釋跟住完場
咁佢個意思咪即係想二乃認輸 有講錯咩
無錯,由道歉個刻己經係呢種心態係post主將心結合理化
咁唔係要點
你講得啱 我quit 狸太郎俾你 定 你咪試下?我覺得風太郎一定會再揀我

btw蠢場要一個敢愛敢恨嘅人講呢啲野已經夠低能
唔係你想二乃點答?一個講野直接,由五月之森己經講明無人擋到佢直至佢認同為止喎,二乃唔認同四葉有乜問題
如果個情報係堅都幾好笑
上一話我話四葉要打到班家姐心服口服時仲有四黨出黎咬我, 話我黑佢
而家唔洗黑啦
之前D人9up "煽動一花助攻三玖壓制二乃再利用五月"
而家真係有理由信係堅
真正無私付出o既小天使係五月law
不過最抵贏係四葉, 高章到
咁你唔搵二乃咪冇事

一來二乃個性敢愛敢恨 拎得起又放得底
二來京都旅行先話 無論邊個都會祝福
依家出黎要二乃講 我唔死心 有機會我就會搶
借問咁都唔崩壞?
其實對上唱k己經想幫四葉拆彈,點知俾39搶哂焦點
二乃唔認同四葉打敗佢,再者上話二乃望住風四唔覺情侶,唔認輸有乜咁奇
原因咪又係覺得自己對唔住姊妹(下刪) 贏唔起
結果玖玖一句 其實你唔洗太在意我地 去啦 立即解決
一花之前同佢玩千秋同狸太郎係巴士講野真係講心酸
又世界大戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞