五等分的花嫁 (30)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
肥肥地咪幾好
二乃係五月個肚身上掐到既係胸
祝福o個part我理解佢點解唔憤氣o既
一三都係擺明車馬同佢爭, 咁公平比賽輸左無野怨啦
但四由佢角度睇係不戰而勝, 贏左都唔知乜事
即係ABC三個人搶野食, 扯爛塊面打大交, 大家用實力搶輸左無怨言啦
但失驚無神彈個D出黎一啖食左佢, 你唔知佢做過乜, 而佢食完仲要走埋黎"安慰"你, 佛都有火啦下話
冇錯
所以全權負責嘅人剩係扶左其實完全唔關佢事嘅三玖暈底
解決爛攤子同男女和好都係三玖
負責 呢?
蠢場
只能夠講 四葉個性糾結姊妹就一定
不過行動就 蠢場你畫乜鳩啊蠢場
你點解咁針住二乃啫,學園祭個幾話係有好多問題,你講崩壞起碼講一四五先啦,好似雷巴咁,個生父做出黎做乜鳩
呢樣就係一直講緊既野,明明二乃係現實都係正常人反應,D人仲係咁拎之前立既flag,但成套二乃一路都不停立緊反向flag
咁唔通章魚燒單野賴一四五?
單純論呢單野二乃真係說出又做不到喎

我不嬲都屌緊蠢場破壞緊人設性格崩壞
包括二乃話有機會就會搶人 其實會唔會係你一直幫蠢場兜緊
二乃人設會死R住唔放?
115話 五通りの朝
116話 五時間一部屋
117話 五里霧中ランチタイム
118話 五月の記憶
串撚到
擺明串9四等分
屌我要胃藥
其實由二乃告白個刻己經將二乃個人設撞啦,若果咁睇重姊妹而又知三玖鐘意風既就好似前期一花同依家五月咁啦,由五月之森一花己經單打緊二乃呢樣野,但二乃一於少理由開始落藥講明唔要渣風,到測驗五子都係得一科合格,咪又係二乃幫渣風同岳父兜,二乃一向都立緊反向flag架你究竟明唔明咩叫反向?
最終話 五月の花嫁

睇死最終話係叫五等分の花嫁
101%係
世事都被你看透
五年後的xx
五等份的花嫁

(鳩估)
出完整圖透同我講聲
要準備胃藥
你下一個post先出現啦
唔得
差無幾啦,都就到900
咁而家推埋佢
你訓啦
訓你個頭
全靠我先推到咁快
完全唔明點解仲可以兜覺得二乃死咬唔住係正常人設
仲可以幫蠢場兜

按照二乃性格 敢愛敢恨 自尊心又高
你要個咁嘅人吊住直到風四結婚先死心?
正常應該會跟住四葉道歉果集內容接上「你的道歉與踐踏姊妹決心無異」、「你與風君、不、上杉風太郎的事情自己解決好嗎…?不要再打擾其他人了」(瀟灑離場)
當然我寫得唔多好,但至少應該係果斷離場,比起一三各自背後抬橋推一把更加會似嘲諷兩句,點出你地嘅事自己解決,其他姊妹都有野要困擾,咪自己係度糾纏煩人
係蠢場要五月食屎情況下甚至可以安排佢發現到五月失戀再一次京都公道伯上身出馬安慰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞