日本旅行相

610 回覆
227 Like 25 Dislike
第3張,仲完整到個倒影
btw 日本d starbucks 真係好有特色
岩岩係函館山食住風影既
撞正嗰日個magic hour幾靚,都幾好彩
呢間幾靚,不過見人話佢係咩日本最美starbucks就好似吹大咗
我嗰次5月去,吹住風都有少少凍
你而家有冇凍死
兼六園

巴打用邊隻模式?風景?
影raw,之後係LR執
師兄過關嗰時啲菲林點處理
一定要過x ray?
靚相留名
見巴打出post就知你又去咗日本旅行
然後成個post啲人都問隻色點執

暖冬無雪睇好失望
利申人在日本
真 禮拜堂靚到仆街 但我好乖冇偷影
諗住睇輕井澤、白川鄉同兼六園雪景
全部都睇唔到

你又去咗邊到玩?
今次冇影菲林呀
但之前試過幾次啲菲林過x ray都冇事
唔夠時間
晏機去早機返,前後冇咗2日
Love the penultimate, the third from last and the fourth last photos. I've commissioned a sketch of the next to last photo. I wanna enjoy a leisurely stroll along the road there.
巴打介唔介意分享下D相色調?
同求
都係用preset再自己細執下
之前同人夾份買咗呢pack presets
https://theclassicpresets.com/products/the-classic-lab-frontier-edition

可以食住花生睇日落
本身都有plan過白川鄉 但太遲無住宿費事一日來回就算
今次去咗日光 會津若松 諗住影雪景只見線
都叫做有好少好少雪既
但同理想中出入好大
輕井澤都有諗過去 但應該會揀江之島 鎌倉
無雪睇去睇吓燈飾望吓海撚吓貓算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞