2020年冬季日劇討論(1)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
即刻追番先
將戀愛
個番外似係賣廣告多啲
睇緊涼真個套
其實個主演應該鈴木亮平

最意外係龍星涼入面做個閒角
覺得吉高o個套唔算太悶
會追落去
米谷
yeah
笑起上嚟啲兔仔牙好似
欅最有綜藝能力既都走曬
睇完麒麟來了#1,老實講唔上好好睇,長谷川要扮少年光頭有d吃力,同埋道三同埋久秀個角色性格係咪掉轉左...?

另外OP個迫力仲弱過直虎...
2期都算救番成個節目
睇左咁多套
我覺得最好睇既竟然係上白石番外篇
個番外真係可以用嚟補完番正篇
top knife d懸疑情節仲好睇過吉高嗰套
萌音啲頭髮放返落黎嘅話 正過萌歌
但佢成日all back
講開又講,平時好少睇女團,但早排睇輪到你先留意到西七,仲搭埋乃木坂沉船,但原來西七已經畢左業成年,宜家連白石都走,都係唔入坑算,除左一期無咩邊個識,唔知會唔會變下個akb

Btw 男團久唔久會拍劇、電影keep 人氣,女團除左畢左業真係好罕見,想搵套睇都無乜選擇

秋元真夏好正,但怕佢畢業無野撈
這個男人是我人生中的錯誤
第1集都ok 輕鬆愛情
傳繼續有大泉洋 安田顯 小泉孝太郎 勝地涼
加入今田美櫻同平野紫耀
女既拍劇好似無咩人氣
最紅係咪大島優子
今季暫時睇左幾套:
10個秘密:想走輪到你了路線,望多一兩集睇下咩料子

恋はつづくよどこまでも: 黎套真心推介睇,有笑位,有愛情,有醫學,算係唔錯。加上私心有WOZ係劇,佢又有戲份。

請別在病房裡誦經 :短劇望下都唔錯。又唔算話太攪笑,但見佢得十分鐘,睇埋無妨

Top Knife: 典型醫療日劇。中規中距。不過腦外科既劇真係好少見。都會繼續追

在不白不黑的世界.: 我甩有流星先睇第一集。但吸引度麻麻,其實入面有D悶,感覺好似上季本田翼個套欺咋師咁(利申睇左兩集就悶到棄了)

我從何而來: 半個鐘一套,望埋都唔錯。可能會追下漫畫先再睇真人。

因為未睇絕零3,會補番先追絕零4。(其實有本田翼先想追)
請別在病房裡誦經 你睇左係片寄涼太演嘅DLC劇黎 有另外正篇劇架
原來如此 咁我搵番正傳先。thx
睇左頭十五分鐘好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞