Pixel 4 升級爆大鑊 面容解鎖突然失靈

112 回覆
44 Like 4 Dislike
當三星死㗎
你班i粉狗 咪一L樣,其身不正 憑咩話人。

iphone狗真係痴痴地
無可否認IDOG都係
但隻打手肯出黎未?
佢可能話,一日未有人破解到粒M Chip,一日呢類保安問題都唔算係保安問題嚟
你都弱智,自己睇下cnet gsmarena rting呢d評測網站年度機皇揀邊部先啦,年年都係三星同蘋果爭
唔知點解睇啲人嘅評價,pixel 3重好過4
分豬肉獎,睇睇就算,咁認真做乜
係囉,實係你d連登仔識手機啦
gsmarena cnet mrwhosetheboss mkbhd rting 花生說 呢d識條鐵科技野咩
idog真係冥頑不靈
你信唔信DxOMARK ?
冇人針對你 主要係嗰條打手成日串柒柒
係啦係啦,一個評分就係比錢買,我上面講嘅年度評測全部咪又係比錢買,係連登呢度就完全無打手,三星flagship出貨量假嘅 呢個世界只有iphone嘅評測同出貨量係真
dxomark比錢買,mkbhd呢2年係twitter同ig搞嘅相機盲測都係假嘅,總之iphone相機唔係第一嘅評測全部都係假
pixel 3出道嘅時候起碼相機叫稱霸(夜拍)
今年4取消無限上傳original size,又跟唔上潮流ultra wide,對手夜拍能力又跟進,咪變左個個屌4垃圾不思進取
親生仔都搞成咁,陰公
上上兩個連登仔
每間野都有自己嘅優點缺點,iphone夜拍比唔上an,影人調色都偏黃,但講人地垃圾未免太過分
推到個垃圾pixel首席打手出黎
夜拍比唔上an?
你咪同pixel同屎為比下夜拍囉 YT大把同景測試,pixel同屎為弱光表現好過iphone
iphone係勁在拍片下hdr勁,但影相優勢一早已經無左
不如你post出黎啦
https://youtu.be/t8O8DH3oC-w
https://youtu.be/ZSZoudGOnDk 6:00開始睇night mode
認清你嘅對手,屎為我係唔中意,調色同美圖秀秀一樣垃圾浮誇,但夜拍你好明顯見到cmos大嘅華為到底強係邊,尤其係ultrawide 夜拍同埋高光壓制(iphone同samsung都收收地皮)。 pixel4雖然神話不再但夜拍依然係超一流,好明顯見到弱光細節保留多之餘降噪做得好
樓上d idog打手繼續負皮啦,講夜拍連pixel同華為都唔識
而家就話冇伏無穿無爛啫,
有冇諗過部機第時壞咗可以攞去邊整?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞