IOS kaiboarduu左1.9更新

143 回覆
19 Like 3 Dislike
打英文有冇可能加埋swype?
同埋有冇option係熄左上面果排數字?thanks!
有冇巴打同我一樣用iphone 8+ 點set 都唔震?
有無人更新左轉keyboard 既時候好lag
反而我想知有無得DEFAULT 唔好HIDE 行數字
一要打數字就係襟多幾下制
打果D 真人認証成日會英數互用, 轉黎轉去有D 煩
有冇人彈個keyboard出黎個時個keyboard上面咩都冇?
用手click落個keyboard度又會彈返晒d字碼出黎

下次見倒試下cap圖

Hi一hi 個keybord又會出碼晒d字碼
唔知咩bug
望遠巴有個問題
自動大寫係whatsapp入面第一次入chat唔work

好似上圖咁自動大寫冇條起, 撳一下delete先會跳返起

上圖咁如果我send咗條message, 打第二條嘅時候就冇問題識自動大寫

就算冇出app一轉第二個chat又重覆咁嘅問題

已開full access
ios WhatsApp keyboard 都最新version
Google search, ios spotlight 邊度都好第一次開keyboard都有咁嘅問題
請問如果IOS13.4 買完高級功能,但係完全用唔到(錢肯肯定已比)
就算取回購買都唔得。
有無辦法/setting上嘅嘢可以搞?

謝!~~
一樣情況...
同樣
望遠巴打
Restore唔到purchase 用到連打啊 救命啊
push
幾時有ipad pro support
想問清楚,係咪唔可以配實體鍵盤用?
其實要Windows 選字次序都係為咗可以配實體keyboard 大量打字,配唔到實體keyboard 有鬼用咩?
有冇得可以用掃去下一頁而唔係要㩒呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞