IOS kaiboarduu左1.9更新

143 回覆
19 Like 3 Dislike
仲諗住試下個震動功能, 但點整都整唔到
重裝, REBOOT, reset setting全部做哂
iphone X, IOS 13.3
reinstall 呢?
重裝咪reinstall囉
試左啦, 一樣都係咁, CHECK過有比full access佢
開左full access未…?
ipad都係用原生多,手機用kaiboard
一黎外置鍵盤有限制,二黎kaiboard ipad版佔用太多畫面空間
打錯字一次變左常用字之後整唔走搞到成日打錯字仲要好阻訂
Same

我記得望遠巴講過係人地問題
之前用過覺得麻麻地而家再試下先
有冇靚既theme share
原生theme 最正
spotlight 會透明
dark mode會轉黑

用左排custom theme 我都轉翻去原生theme
用緊之前有巴打分享過既macbook kb theme.
但冇留底
用緊又點樣唔留底
梳, 原來有得分享
uxjtywFEqvkAczjwDoiaohlQjGqoywuywcFTeSopsTxITwvoxITPdQrvonkoExTPfocaotUoxITolTyvoUUoPdQoITbETisTsvoyvogvosxTGUoQDoqxTbDowvobkoeUopsTIdQipoipoaDoAxTsvogvoEvoExTQITppoOdQipoipoaDoAxTsvotUoxITolTyvoUUoPdQisTjlTtvodUokpobDowvobkoeUopsTIdQrvonkoExTPfocaotUoksTEvoUATeUoklQhlQvATtvoPkozlTtxTbDozDopsTAvodATklQhlQrvonkoExTPfocaogvoyvolUooIThaoOdQpposxTOfoAxTrxTUaoWpojlTolTdATmpohlQhlQrvonkoExTPfocaogvoyvolUooIThaoOdQoITcpoiaoPfocaoWpojlTolTdATmpohlQrvonkoExTPfocaoUaoWpojlTolTdATmpomofPnO
更新完,冇左文字替代
已允許全權取用
望遠搵到delete唔到常用字既bug未 搞到我成日打錯字 同埋自動大寫又時得時唔得
無以前咁震,有冇解決方法?
點解更新左之後冇咗 文字替代
我已經開左 允許全權取用
有冇解決方法?
你去app度check下有無選用到文字代替我更新完都發覺無左
去個app度睇返原來佢reset左當我無選用
@望遠
會唔會fix delete 唔到常用字既bug?
師兄,請問係邊到選用呀?
搵唔到
我都想知
打一 依加變左聽覺
打左 依加變魚卵

重點係打筆劃佢係計英文字黎做常用字
姐係有時會岀依d字 有時又唔會
正呀望巴,等左成年終於有返個回震
大家鍾意用輕震定係重震?輕又好似輕過頭,重又可以勁得淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞