IOS kaiboarduu左1.9更新

143 回覆
19 Like 3 Dislike
我都係 部6s 更新咗 唔識震
早知唔更新
xs max 未更之前打字震得比較大力d,而家雞到不得了
重新裝過個app就有返震動你試下得唔得
錄左video 如下, 只要用kaiboard keyboard 就paste 唔到image, 後半video 轉其他keyboard 就paste 到

https://www.youtube.com/watch?v=T3xNoHxyQjA&feature=youtu.be
終於等到
有停過咩?
11系列無左
dark mode終於唔係第一下彈個白keyboard出黎喇
重開機試下 我無事
試左iphone 同ipad, boot 過, 產kaiboard 再install, 一樣係咁
我iPhone X都唔得
巴打求下你認真考慮下force logout全部acc
iPad Pro 用家表示無法在接入實體鍵盤後使用Kaiboard 日後會否更新
想明一下
有無得熄左下面個個預覽字框
加油, 希望整好啲, 大家又課多啲
想問下粵拼連打可唔可以做到冇詞彙都直出揀字
宜家一冇詞就咩都唔會show,成日打咗都要delete
用kaiboard 無得用apple 原生keyboard 按實space bar 郁cursor 同埋swiftkey 個種swipe 黎打字?
如果kaiboard做到埋swift beyboard咁掃英文字就perfect池
3d touch㩒實事但一度之後郁

30蚊都制
thanks !
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞