特朗普將於本港時間午夜十二時發表全國講話

934 回覆
287 Like 3 Dislike
有冇reference
到頭來原來係一個on9仔同一班道聽塗說嘅on9仔破壞緊文化
reddit班左膠算鳩數啦,和平到令班人冇晒危機感,點解佢地可以喺美國本土咁和平,咪就係因為美國軍事夠強保護佢地囉
遲啲講素質同埋優化唔啱又會比人屌矯枉過正
一路都係全國性講話
幫推

唔好意思 謝一謝位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
佢哋好正常
當佢哋真係受到威脅就會全部擁護trump
當年布殊就係咁民意上到九成
lm
W A R !
期待
素質同質素係真係有分別
雖然唔大
至於優化就真係時代淘汰
唔可以否認佢的確譯得幾好
你想屌可以屌
不過下次屌之前真係學多啲中文先屌
搞到有班人成日屌錯啲詞

https://youtu.be/TVXGhxDC9UY

有個音樂天才既手足好癲
自己拍左個<願榮光歸香港>
既one man band version

一個人演奏曬
小提琴 中提琴 大提琴
低音大提琴 鋼琴 長笛
高中低音笛 巴松管
Democrats 梗係唔想Trump 打啦,美軍擺明勁過Iraq 好多,打親一定贏,係nationalism 既加持之下Trump 大選勝率大增,Democrats點會想咁做?
今次無死美國人 只係破壞美國財產 所以加強新一輪伊朗經濟制裁 唔會打 結案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞