[勿忘五大訴求]Pokemon Masters (20)| 寵物小精靈

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
佢地先係一Pair
下個月新星盤

未知係咩活動 草系pickup% up?
龍嗰兩隻俾烈空座屌打
下面兩隻開星盤都係垃圾

烈空數據+技能圖
艾麗絲嗰隻本身有atk+4 cri+3, 如果用盤強化咗龍爪同升埋5星我覺得有得諗
其實刷星盤有冇方法刷快D
依家刷得好Q慢都唔知點升
暫時冇 佢set咗一日可以跌既frequency 第二日先reset
咁唔刷啦刷左咁耐大師兄同火龜都係得200粒左右
刷多幾場白海獅等刷裂空座
輔助啲盤都唔知點升好
刷草蛇好高難度全驚最低輸出嘅大技,我用90lv meditite先勉強有隊友俾到草蛇
日狗個setting好矛盾,升攻同回次數放喺同一招,不過可以一開始spam降防,大技又可以brick break,做support功能仲強過自己攻

巨金怪不出所料mega前好一般,用完頭2次爆擊之後輸出稍遜日神,mega之後唔使罰企可以卡拉卡拉出技都唔錯

烈空座以滿寶神獸嚟講攻防都麻麻,又冇mega, 唔知劇情係咪講佢喺冰川凍到傻撚咗,3技使用時機又係好矛盾,可能iris/海刺龍仲有機會好用啲,等埋個盤再睇下點
日狗應該係配合新嘅quick move
未知實戰好唔好用
估計可以谷到好快sync move同unity?
不過已經想像到auto會一開場用哂招技

另外兩隻出咗再算
一隻係限定所以必抽,一隻係送嘅點都打齊佢
牙牙

刺龍王

明姨

星盤
霸王花應該WFC
[11290] 自分のひるみ状態やこんらん状態やバインド状態を解除する
自分の攻撃と特攻をぐーんとあげる
自分の素早さと命中率をあげる
自分の防御と特防をがくっとさげる
烈空座今次係真係加命中了,唔係翻譯錯誤
就係講先制技限次數,但回限加攻又放埋一齊咁你加攻先定用晒啲次數先?好似火暴獸咁靠ai就死得,同埋unity都係問題先制技唔爆應該係加0格unity, 真係0格就等運到

限定都唔一定要嘅,我冇抽肥大都唔覺有咩分別,定位冇特別我又唔係fans, 所以2月可能係留石時間
美版個翻譯都幾做得野
今次命中速度一齊升,終於冇得再搞錯
巨金有望成為全關卡2號位打手
主屬出場打到禁上下換巨金上場mega
拍組吸左boss火力再用4技buff免傷
正常情況2號位打手上場果陣都唔夠氣出技 但巨金mega有quick move
Mega完仲要最高物攻 大大力
呢隻驚個營運就係早玩早享受 遲玩就輕鬆
佢每次新野一開波都係農到爆 但係佢之後就會改到輕鬆返
所以睇你自己心態 唔急玩其實唔駛咁農
反正都只係一味刷野
白海獅點都勁過煤炭龜掛?!
咁全關卡1號打手⋯係?
有冇巴打可以幫手打場連線18關開商店
對應關卡屬性既最佳打手囉
班吉拉幾時有星盤,營運又話下次活動有用都唔順便出埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞