[勿忘五大訴求]Pokemon Masters (20)| 寵物小精靈

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果多人可以每次入去開技就有25粒
就好好多
啱啱打任打咗30場 先得100粒
你地打咩關可以咁快升爆?
咩晴天條槽快20% 超撚ON9

垃圾寵
未爆啊 但低配版木守點會唔好用
而且可以洗 入場見到冇掉落即刻左上走場再入
唔怪得我冇星盤啦

仲未有更新既
五星潛力宜家比邊個最好?
Ios有喇喎 an再早d已經有
打多人洗唔洗用sync move先有水滴?
橙色水滴都要出sync move先有?
係,佢會有粒橙水滴圖示係招技到叫你撳落去
thx,有冇巴絲發現有咩關同隊伍可以掛機auto刷煤炭龜同大師兄水滴

暫時淨係見到有人用比卡超 朝北鼻 兩隻auto刷 level up superhard

無啦啦屎忽痕單抽就中 btw 87抽
拍組技lv3先解鎖大師兄招開場+1要害 姐係刷滿都唔點得
如果隻隻都lv3都幾大獲
月底kyurem應該都係aoe手, 唔知glaciate會比icy wind高傷幾多, 如果寶5威力有130, 咁火暴獸真係可以完全收皮
火暴獸抽黎只係滿足金銀玩家情意節,官方一早就睇穿整到幾垃圾你班傻仔都係會抽
估到係咁
隻驚真係有進步

個人分析等鉗刀甲蟲開盤之後會變神
鉗刀甲蟲兩招攻擊技分別用1格同2格, 同比卡超一樣所以用比卡超個盤參考

比卡超1格嗰招點滿可以+28威力
鉗刀甲蟲招連續斬 威力9 命中95
當佢有一格威力+5換咗做命中+5都仲有+23
即係強化完之後起碼係 威力32 命中100

連續斬連續出會出雙倍力直到第4次疊滿
即係連續出招之下威力係 32 > 64 > 128 > 256 > 256 > 256 > ...
本身得95命中miss咗會斷連續嘅缺點無咗
變咗1格氣就256威力嘅神
唔知會唔會咁理想

不過依隻野本身都超勁
咁大奶罐好似都有呢個效果?
用天然鳥掛咗一晚
得135
btw升天然鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞