[SPUNK] Apink討論區(61) 祝新一年演唱會順順利利 九年女團再寫下回歸新一章

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
韓場見
有d緊張
見到愈來愈多飛放返出黎 好傷心

估唔到愈後愈多 仲要地下一樓都有人放...
我淨係知好靚好有氣質
唔怕既 睇完com係會場識番個女Panda一齊過夜咪得囉
係邊度睇到啲人放韓場飛?
應該係有人取消行程姐,而家先放飛貪手續費平咩
希望場con順利完成就算 去既panda一切小心
Stay safe la 各位巴打(去唔去韓場都好),總之記住,千祈千祈千祈,洗手洗手洗手

各位記得帶多幾個口罩
韓國都可能俾人搶緊
小心安全 enjoy the show
btw 一個人去有咩做好?
有冇ching有咩推薦俾毒毒 食啊玩啊之類
** Quarantine efforts are underway to prevent a novel strain of coronavirus in the concert venue. Face masks will be provided to concert-goers. Hand sanitizers and heat detectors will be set up as a precaution.
The audience with high fever, cough, or any other suspicious symptoms will not be allowed in. Ambulances and paramedics are going to be on-site to prepare for an emergency.
Please make sure that you maintain good personal hygiene.
我都係一個人啊 巴打
依家去演唱會場地探路先 驚聽日唔識去
睇地圖好似幾近地鐵站
其實係咪都好大機會取消/延期?
好驚係出面太緊張企到個人熱俾人當發燒
奧林匹克站好遠喎 地鐵都要轉幾次車先到
唔會既 韓國好似都幾凍下 我驚格離坐左個大陸人多D 又驚比韓國人知我係香港人
弘大去預1個鐘到啦 小心坐錯車 上次坐錯一次

終於行到過嚟啦 喺地鐵站行過嚟都要成20分鐘
紫色線落車唔駛行咁耐喎
一來一回無左半日,特別係散場啲車鬼咁疏果啲....
搭特急條線唔洗驚錯,好似好多巴打鍾意住弘大
要行咁耐咩
唔係一出地鐵站就係個公園咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞