[SPUNK] Apink討論區(61) 祝新一年演唱會順順利利 九年女團再寫下回歸新一章

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
垃圾公司係咁上下
成隊Apink都俾佢累唔少年
有咩公司會喺巔峰嘅時候消失成年先cb
叫做有d fans?
又感受唔到佢有幾大人氣喎
接受左好耐
依家一年一cb con/fm 已經滿足
其實咁多年,好難叫佢地不斷重複做同一樣嘢,呢間公司連最生到金蛋果隊都咁嘥法,真心唔以前崔鎮浩點做生意,捧到apink 出黎佢真係前世做左好多好事
仲要唔知公司要捧第二個所以消失一年,而家所謂發展日本市場.....
算係咁架啦 有翻個一位
最緊要搵到錢養家
佢唔紅你仲驚啦
1樓有幾個單丁位
2連位好難推
看音佢地錄到半夜先放工
https://twitter.com/Jooducknj/status/1217491464378187776

@strawberripunk: A few kpandas went to see Apink's ICSYV mentioned this ep was so fun, is definitely legendary. The whole show was fun enough to aired even if they only edit the front, long introduction. OP been to a few of entertainment shows, but never had this much fun, pls look forward to it
都幾渺茫下
預售又淨係可以買一張
公售你要等人退先執到雞
仲要等到隔離位
綜藝女團有綜藝啦
Cb又無團綜又無
點keep人氣
韓國有無話邊度可以搵到season greeting 黎買?
公平D講句
你睇返16年打後果堆出道既男團除左PD系列同三大公司出道既,有幾多隊真係紅先得架
同期出道果兩隊已經係出名公司既第3,4隊男團,PD404之前大家都係差唔多咋

師弟團算唔錯架啦,佢地舊年個CB都係隔左年半之後既第一次
家下有返少少知名度,將來可以幫到手搵錢養公司
會唔會大紅真係要睇後續
其實佢地已經好慘架啦,唔係有阿粉師弟個朵
關注度真係同細公司出道既冇咩分別
俾D時間佢地啦,公司垃圾有咩計
珠女早晨

冇人怪佢地 從來針對既只係公司 做野上明顯有差別對待 成日hea鳩panda
都係啲影音鋪 con週邊好大機會都會有
因為呢幾年又係三大嘅女團時代
三大一推女團 細公司就推男團
反之亦然咁
垃圾公司係咁上下 要睇啲大佬眉頭眼額
未排過con週邊 想問下大概要幾早排
啱啊
俾人hea仲要俾錢佢賺 吹佢唔脹
30歲應該一直好想有多啲活動
鬥早
7點已經有人拎住行李喼排緊
去一次奧林匹克公園已經想暈
仲要咁早去直程想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞