[SPUNK] Apink討論區(61) 祝新一年演唱會順順利利 九年女團再寫下回歸新一章

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
依家得閒無野做就係上去睇下有無靚位
2日都愈推愈前
我都係
不過只係由二樓側邊換左做二樓C1
好似好多女嘉賓 希望瓏瓏有多啲鏡頭
好似每張1000韓元手續費?
不過都值得既 點都平過香港睇

btw 2月1-3 飛韓國好鬼貴 仲未買 果幾日未過完新年咩
1張1樓後排 1張2樓C2中間最前排
唔記得做會員既我 覺得個位已經唔錯了
匯率差之餘仲要已經過左7日 開始只會退90%
過多幾日就會只係退80%最後70%
其實keep住買之後7日內退 個Cancellation Fee好似都係None
直到8日之後 / 開event前7日 先會收10-30%
我睇個網好似係咁講 無咩經驗 唔知係唔係咁

For 7 days after booking None
8 days from purchase date ~ until 10 days before the event ₩ 4,000 per 1 ticket (But, 10% of the ticket price)
7 days before the event 10% (of the ticket price)
3 days before the event 20% (of the ticket price)
1 days before the event 30% (of the ticket price)
7日係唔洗Cancellation Fee
不過都照扣1000韓元手續費
經過匯率一出一入 呢1000won都起碼變幾十蚊港紙
如果預售買咗張飛唔啱心水
今晚11點前要退啦
過咗7日先退 實扣差唔多成舊水港紙
Youtube隨機播Apink播到呢首歌
點解今日天氣凍住聽呢首歌會覺得咁傷心
https://youtu.be/q-wuNf6N9bs
我10號買已經比9號睇嗰時貴左幾舊
E3 後排好 定E2前排好?
就係果1000won一出一入都幾十蚊
唔好以為係七蚊都唔洗推幾個位
第一次睇果時中過伏
好似推左10次

btw 2月1-3 機票好貴 UO都成3千幾 大韓韓亞4千 時間仲要太差 唔知點選好
我都推左4次
1000won望落唔多 諗真d都幾襟計
正 1號由2樓推到去1樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞