[場外追出文區] 路仔 穿越到武俠世界(場外)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Btw We strongly refute these wild accusations that the Hong Kong Police Force have sent undercover police, disguising as rioters, to commit crime of any sort. Such accusations were utterly false and founded on fake news.
片都拍埋,打爛玻璃大嗌自己人就冇事入返狗堆
都可以咁厚面皮話fake news
警謊
樓豬 你想要既色出啦喎
通完頂唔洗補瞓咩
用意志力對抗
通多d會升級
訓覺週期會越隔越長
外國撚退散
又jer反巴
個人生勝利組又追加八國護照設定,其實係咪reddit識中文鬼佬上連登撚華人馬騮?我地係咪直播比人笑緊
6國
我有個移民美國親戚
又係比班外國撚睇唔起

雖然揸正d講係我屋企窮所以比人睇唔起
大家同一個阿爺阿嫲但同輩得我一個冇父幹
計阿媽果邊又係同輩得我一個冇母幹
問下范巴收唔收契仔
多唔多藍蛆
早排問佢養唔養狗 佢答我「...唔識答
如果冇開多個9up post 樓豬都差唔多要開19
太離地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞