縱橫遊呢間公司真係垃圾

74 回覆
5 Like 0 Dislike
EGL咪又係on9到震
6年前試過報團,報個時話9成成團,點知出發前8日打黎話成唔到叫我轉團 係唔成就早d通知啦仆街,係要去到限期前一日先講
自始冇幫襯過

依家去邊都自由行,上網book機票酒店

係呀…呢間野啲人係咁講嫁…成日都收到電話啲客話唔係喎你同事話成團喎

今年陪兩老去日本又喺咁
完全中曬

Sell你個陣就話得嫁啦…9成成團…到出發前打比你同你講未成團機位未firm焗你轉團
EGL咪又係on9到震

more
紅星都好撚cheap,有無手足知邊間做分行高人工

More

你要人工高呢間垃圾實高…但做個零月你就知呢到啲人痴線
EGL咪又係on9到震

more

cheap 囉
收客多d 錢
對員工又冇好過 做多好多野

出面d 客以為你係好搵得 ,多多要求
花紅其實上左市少左好多

共渡時艱,向股東負責👍🏻

有幾高先 我見紅星做到仆街都係得 10k

有幾高先 我見紅星做到仆街都係得 10k

岩岩入職都有11k…有經驗13k起
EGL咪又係on9到震

more

cheap 囉
收客多d 錢

花紅其實上左市少左好多

聽講機票部白紙得9k…係咪真
EGL咪又係on9到震

more

cheap 囉
收客多d 錢

花紅其實上左市少左好多

大學畢業得萬二底 自己計
EGL咪又係on9到震

more

cheap 囉
收客多d 錢

花紅其實上左市少左好多

大學畢業得萬二底 自己計

咁呢間垃圾係高啲
其實大家知唔知邊間啲佣多啲,做紅星一個月跑一百萬加埋底都係得萬二三
如果入去旅行社做領隊點睇 會唔會好過做內部
其實大家知唔知邊間啲佣多啲,做紅星一個月跑一百萬加埋底都係得萬二三

佢叫做國企蝕得起,但大部份都係蝕本生意。

藍衫同te一樣…1蚊到4萬就8%…4萬到5萬9%
呢間就人工嘅2.1倍
自己計
巴打仲有冇做
之前apply過打橫遊,最後冇in
好耐無試過跟團
認真po無人理

你一時又話9up
依家又話認真

新高登仔?
之前apply過打橫遊,最後冇in

岩呀…除非你為錢啦
好耐無試過跟團

而家團仲邊有後生仔…連啲阿嬸都同我講淨係自遊行唔跟團
大約幾錢人工?

有經驗13k以上…你跑到數嘅你開佢20k都得嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞