縱橫遊呢間公司真係垃圾

74 回覆
5 Like 0 Dislike
老闆又度縮…同事又閪…個撚個篤灰狗…你地自己做飽佢啦

More

More

個老細出啲offer永遠差過出面…跟住又會問啲leader比意見睇下點請人
老細旺季唔肯做group ticket…驚會蝕喎…做過呢行都知旺季大部同行都係靠group ticket做生意啦…呢條友都唔知諗乜
最on9嘅係返call centre 要着整齊制服…但制服全部都係自費…
老細為左迎合市場需求…強推網上訂購…但試都未試過就推出街…結果咪多bugs又要同事跟…試過有單個客上網買business 點知班機都無business 結果咪要賠錢比個客
有個同事試過食飯睇劇…結果比人篤灰…公司就炒佢…事後原來係公司覺得佢人工高要炒佢…而家炒下炒下唔夠人

利申…9up下嫁咋戴定頭盔先
仲有樣就係老細要我地2個星期上一次服務堂…好似話用左幾十萬定十幾萬請佢返黎 但我問過做得耐個啲同事.…乜成日比人投訴服務態度差咩?佢又話唔係…最常投訴係唔成團但同事講錯成團呢啲case 咁個堂上黎做咩…老細話要就要
認真po無人理
認真po無人理

你一時又話9up
依家又話認真
認真po無人理

你一時又話9up
依家又話認真

戴下頭盔姐
第一份工?
我記得有個巴打之前講過做左2日無做
第一份工?

全行都仆街架啦
全行都仆街架啦

呢間特別仆街…無福利同事又差
全行都仆街架啦

呢間特別仆街…無福利同事又差

得個7日大假…又無薪病假…又放勞工假…有無邊間可以衰得過呢間
6年前試過報團,報個時話9成成團,點知出發前8日打黎話成唔到叫我轉團 係唔成就早d通知啦仆街,係要去到限期前一日先講
自始冇幫襯過

依家去邊都自由行,上網book機票酒店
6年前試過報團,報個時話9成成團,點知出發前8日打黎話成唔到叫我轉團 係唔成就早d通知啦仆街,係要去到限期前一日先講
自始冇幫襯過

依家去邊都自由行,上網book機票酒店

係呀…呢間野啲人係咁講嫁…成日都收到電話啲客話唔係喎你同事話成團喎
仲要所有promotion 都要杜如風
仲要所有promotion 都要杜如風

仲要有個團佢有份出發團費88888
杜如風?

係呀…香港公主呀
仲有冇?
咪撚做垃圾旅行社啦 趁後生轉行喇

利申:做過兩年旅行社,出到黎乜撚都唔識,死淨把口
Btw 溝到一條女
咪撚做垃圾旅行社啦 趁後生轉行喇

利申:做過兩年旅行社,出到黎乜撚都唔識,死淨把口
Btw 溝到一條女

就算溝到女,比我從頭揀多次都唔會做旅行社,浪費生命
第一份工?

吸收經驗搵下份更好
不過香港打工 大半都係濕鳩工
捱下就明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞