齊齊做善事:我唔係屈機男 vs 說書人阿域

886 回覆
50 Like 2 Dislike

喂 你叫人點駁呀
唔好去到咁盡
最多件事完左之後去佢fb 留言笑鳩下佢
等佢d 讀者知道件事好啦

其實我喺page都會主動提及

實在唔可以再9up落去

上次得罪雨狗已經俾佢咬左好耐

再咁搞出版社多得我唔少

你唔玩落去就連書都唔駛出

有邊個會睇落水狗既書

咁屈蛇唔玩我咪唔洗玩囉

皆大歡喜

但而家個話語權未去到你度.....

即係出左手唔可以主動停?

笑撚死咩呀域哥
你依加係向屈蛇求和 定係想單方面認輸呀

打和

打你老味和咩
人地要玩你話唔玩咁叫打和
你忽撚咗呀?

以為自己上撚左獎門人咩

佢漏撚咗句super呀 仆你個街咁撚厚面皮嘅人都有
自戒文

(此為父親的詠春師父在我出生時送給我的玉石,在今年初折成兩半,接好了也不能再佩戴。從那時起,我本就應該知道它為我擋了一劫,原來,那正是口舌之禍)

我總是在凌晨時份睡眠不足時做出不理智行為,一次又一次,一次又一次。

以後,在消醒以外的時間,要禁言。因為那深埋在我心中、想要毀滅一切美好事物的怪物,從來不曾消滅過。

明明是早已明白的道理,但總是一次又一次的重覆犯下相同的錯誤。你還有多少可以失去的事物剩下呢?

我的任務,應該比起怒火遠大得多才是。但我往往都被眼前的虛幻所蒙蔽,而看不到夢想中的那一點光。

專注點吧,只顧著市井之爭,你會聽不到夢想的呼喚啊。

from域哥page
比啲火我
仆街!

有無公證人在此?

咩公證人

佢投唔投降你都要捐1500架啦

唔係既話當兩個輸

條柒頭又話唔去?

我在此講到明

條柒頭去唔去我都一定會捐1500

柒頭私私縮縮

快啦屈機男 之後去挑戰多次米sir呀

會挑左連登另一條柒頭先

霸氣側漏
係咪札左做ic 加左人工

但而家個話語權未去到你度.....

即係出左手唔可以主動停?

笑撚死咩呀域哥
你依加係向屈蛇求和 定係想單方面認輸呀

打和

我一定最少捐1500

屌你就想打和

真係要去?

你都戇撚鳩

1500私私縮縮

一開始又大鳩我5000你最後又縮

你係唔係男人?

你叫人點同你學音樂點買你d書?
自戒文

(此為父親的詠春師父在我出生時送給我的玉石,在今年初折成兩半,接好了也不能再佩戴。從那時起,我本就應該知道它為我擋了一劫,原來,那正是口舌之禍)

我總是在凌晨時份睡眠不足時做出不理智行為,一次又一次,一次又一次。

以後,在消醒以外的時間,要禁言。因為那深埋在我心中、想要毀滅一切美好事物的怪物,從來不曾消滅過。

明明是早已明白的道理,但總是一次又一次的重覆犯下相同的錯誤。你還有多少可以失去的事物剩下呢?

我的任務,應該比起怒火遠大得多才是。但我往往都被眼前的虛幻所蒙蔽,而看不到夢想中的那一點光。

from域哥page
比啲火我

總結係咪
仆街臨訓前燥底同人嘈手火
作家講到有幾後悔 唔想玩
但唔係投降認輸 而係單方面嗌打和

又淆又怕柒
自戒文

from域哥page
比啲火我

總結係咪
仆街臨訓前燥底同人嘈手火

問下大作家先知
寫到1999
自戒文

from域哥page
比啲火我

總結係咪
仆街臨訓前燥底同人嘈撚左兩句,以我身份,同你地班on9嘈晒鳩我時間,雖然我柒左,但係大家唔好好似我咁柒

和就一定唔得

佢認唔認輸我都一定最少捐1500

於心啦

我一定玩落去

咁我幫一幫你慳番1500 啦

唔去

屌 好撚柒呀

唔該搵人放說書人既page 既link出來
係時候係fans面前侮辱下依條垃圾

呢條柒頭都有fan屎?啲人睇開垃圾?

唔洗啦
我自己會放上去

放條link出來啦 敢做敢認 比人屌都係正常

https://www.facebook.com/atvolunteer/posts/1839273906324233

Post已開

屌你笑鳩我地大作家?
人地一個鐘等於你一日人工呀

又淆又怕柒

都唔知係咪男人黎

開左盤口又要縮 最後捐得雞碎咁多

兩頭唔到岸
仆街!

有無公證人在此?

咩公證人

唔係既話當兩個輸

仆街!

有無公證人在此?

咩公證人

唔係既話當兩個輸

條柒頭又話唔去?

我在此講到明

條柒頭去唔去我都一定會捐1500

柒頭私私縮縮

wow

屌你笑鳩我地大作家?
人地一個鐘等於你一日人工呀

我訓身左屈蛇 派彩上車果時就指住你地個頭笑
呀大作家 我真係忍唔住要講句 屌你老味
先係柒一獲 講啲野又厚面皮到 唔該你print哂琴晚個post你講嘅野撩人嘅野出嚟貼喺床頭 日撚日提住自己你呢個人係幾咁好笑
what a joke
先係柒一獲 講啲野又厚面皮到 唔該你print哂琴晚個post你講嘅野撩人嘅野出嚟貼喺床頭 日撚日提住自己你呢個人係幾咁好笑
what a joke

其實都真係玩大左
聽日入

唔對路....想退飛

今次仆街了
重注番阿域ok?

笑到仆街

好彩未搣飛,屈蛇會勢好勁
屌你老母說書人真係好撚柒廢
what a joke

其實都真係玩大左

而家死狗有撚用咩

等俾人笑成世啦你 懵撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞