齊齊做善事:我唔係屈機男 vs 說書人阿域

886 回覆
50 Like 2 Dislike

排緊隊

豪爽少少捐多個零 咩勢都贏返番黎

豪咩鬼爽 似返個男人少少都應該咁做啦
屌你老味 個幾千蚊都學人扭花臣就咪柒學人話鬥捐錢啦 又你又我先 等得嚟帛金都幫你地籌埋啦

兩個男人核唔核撚突呀?

利申:重注屈機男因對家捐捐下縮沙而勝出

屈機男今次贏面大啦
上次對住米sir就話姐
今次對著個無料到既

$500都等佐好耐

呀大作家如果輸咗佢個page唔使要 日撚日大把人上去笑柒佢 財路即斷唔少 呢個可能係佢concern之一
相信今次海軍鬥水兵 有一番惡鬥

但係佢地依加都未傾賭注wo

排緊隊

豪爽少少捐多個零 咩勢都贏返番黎

豪咩鬼爽 似返個男人少少都應該咁做啦

駁唔到
兩個都有好大陣柒味

小小意思
希望幫到阿sir 家屬
雖然柒係柒左d 不過都叫捐左

跟住到屈蛇 快撚d蒲頭

小小意思
希望幫到阿sir 家屬

得嗰500夠幫啲咩
支持屈蛇笠水
屌你老味 個幾千蚊都學人扭花臣就咪柒學人話鬥捐錢啦 又你又我先 等得嚟帛金都幫你地籌埋啦

兩個男人核唔核撚突呀?

屈機男今次贏面大啦
上次對住米sir就話姐
今次對著個無料到既

$500都等佐好耐

呀大作家如果輸咗佢個page唔使要 日撚日大把人上去笑柒佢 財路即斷唔少 呢個可能係佢concern之一

唔係收皮唔上連登咩
只不過大作家會輸埋日日俾人去佢個page笑柒啫
提提作家呢度d 年齡層同講故台唔同
轉下模式講野會好d
到屈蛇1500

兩個男人核唔核撚突呀?

屈機男今次贏面大啦
上次對住米sir就話姐
今次對著個無料到既

$500都等佐好耐

唔係收皮唔上連登咩
只不過大作家會輸埋日日俾人去佢個page笑柒啫

小小意思
希望幫到阿sir 家屬

得嗰500夠幫啲咩

呢位巴打咁大口氣 支持玩埋一份幫多一蚊得一蚊
屈蛇到你出手啦
與其話屈蛇靠賭戒上高登
不如話我要戒9up就真
今次又失言誤事
今後除左音樂同出文之外我唔會再開post
入人地post只限Apple product

一場鬧劇,自己都柒到唔敢睇
與其睇佢地兩位大慈善家妹下妹下咁出手 倒不如開個盤睇下last到幾多round啦

我先 4 rounds後 大作家輸
屈蛇到你了

小小意思
希望幫到阿sir 家屬

得嗰500夠幫啲咩

呢位巴打咁大口氣 支持玩埋一份幫多一蚊得一蚊

我就冇錢嘅,所以我唔會同人鬥捐錢又話幫人又大人十倍
最後搞足10幾頁得500
與其話屈蛇靠賭戒上高登
不如話我要戒9up就真
今次又失言誤事

柒撚到
依加又戴定頭盔
笠機男1500都收皮啦
與其話屈蛇靠賭戒上高登
不如話我要戒9up就真
今次又失言誤事

柒撚到
依加又戴定頭盔

所以咪話

我無論點做
你係睇我唔順眼就點都有位入
與其睇佢地兩位大慈善家妹下妹下咁出手 倒不如開個盤睇下last到幾多round啦

我先 4 rounds後 大作家輸

咁睇好屈蛇 ...佢往積唔多好喎
與其話屈蛇靠賭戒上高登
不如話我要戒9up就真
今次又失言誤事

柒撚到
依加又戴定頭盔

所以咪話

我無論點做

贏就無位入
與其話屈蛇靠賭戒上高登
不如話我要戒9up就真
今次又失言誤事

柒到盡就梗㗎啦巴打 都希望你諗定如果輸咗你個page又或者你嘅reputation點算呢
屈機男就話可以繼續潛水返工過年逗利是
與其話屈蛇靠賭戒上高登
不如話我要戒9up就真
今次又失言誤事

柒撚到
依加又戴定頭盔

所以咪話

我無論點做

又點撚樣呀
你自己話自己失言誤事我笑鳩你都唔撚得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞