齊齊做善事:我唔係屈機男 vs 說書人阿域

886 回覆
50 Like 2 Dislike
唔撚係5舊就完吓話
雖然屈蛇係無料

但說書人之前縮晒沙咁,應該更廢

支持屈蛇

岩岩又戴多層頭盔
屈蛇會唔會放棄第一次連登捐錢勝利者既榮譽揀摺埋呢

唔會千五都無掛 話哂有份看更返
與其話屈蛇靠賭戒上高登
不如話我要戒9up就真
今次又失言誤事
今後除左音樂同出文之外我唔會再開post
入人地post只限Apple product

一場鬧劇,自己都柒到唔敢睇

柒撚到
依加又戴定頭盔

所以咪話

我無論點做
你係睇我唔順眼就點都有位入

又點撚樣呀
你自己話自己失言誤事我笑鳩你都唔撚得?

呢鋪我撐你啦巴打
呢下唔係有位入你喎作家 係你自己大腳抽入自己龍球迷瘋狂大恥笑咋喎

咁我都捐左啦
件事到呢度完ok?

屈蛇都唔見左人啦,由得佢到呢度完咪算,我知佢都有困難

Reputation 負面影響實有嘅
鬼叫自己發神經

以後我會多做事小說話

哇 你入咗數一陣就話人唔見咗人?咩道理嚟?
佢有困難又係你講?咁assume都得!? 一日未有人認唔捐落去都未完啦下話
機會黎喇屈蛇,捐501就可以一雪前恥
望左兩望起底
發現阿域買電話做孝子都得2500筆直
又打定頭盔
今次屈蛇吐氣揚眉嘅機會好大

巴打做足功課 如果扑中就抵你fatfat

節錄下說書人講既野
你咪揾下一個音樂系畢業既人揾幾多
教一個學生一個鐘既學費都多過屈蛇一日
但係買電話筆直得2500

binc速度俾100分你

假設屈蛇 真係做物管當佢600蚊日
即係說書人一個鐘學費都有600幾
用5個鐘人工買電話比老母 真孝子

唔捐1500應該兩位參賽者都比人笑一世
呀作家我當你而家清醒啦 你個就咁完同assume人有困難嘅言論都好有問題喎....

唔捐1500應該兩位參賽者都比人笑一世

話左1500就要1500

乜撚野501
與其話屈蛇靠賭戒上高登
不如話我要戒9up就真
今次又失言誤事

柒撚到
依加又戴定頭盔

所以咪話

我無論點做

又點撚樣呀
你自己話自己失言誤事我笑鳩你都唔撚得?

呢鋪我撐你啦巴打
呢下唔係有位入你喎作家 係你自己大腳抽入自己龍球迷瘋狂大恥笑咋喎

咁我都捐左啦
件事到呢度完ok?

屈蛇都唔見左人啦,由得佢到呢度完咪算,我知佢都有困難

Reputation 負面影響實有嘅
鬼叫自己發神經

以後我會多做事小說話

屈蛇不戰而屈人之兵

屌潤尻人有困難你仲想咁易完

屈蛇上次好似都捐5000啦,1500點會有困難
望左兩望起底
又打定頭盔

節錄下說書人講既野

假設屈蛇 真係做物管當佢600蚊日
即係說書人一個鐘學費都有600幾
用5個鐘人工買電話比老母 真孝子

數口正到俾多100分你
愈講愈小家
呀作家我當你而家清醒啦 你個就咁完同assume人有困難嘅言論都好有問題喎....

唔知有冇巴打會完左件事之後去佢fb笑鳩佢嫁
有冇手足睇好屈蛇
望左兩望起底
又打定頭盔

節錄下說書人講既野

其實俾你地串兩句我ok嘅
教class 係hourly pay $600
但我平均一日教得兩三個鐘都係事實

本身想用公司戶口捐係因為可以報稅
但既然大家咁想睇即時
我唯有現兜兜入
與其話屈蛇靠賭戒上高登
不如話我要戒9up就真
今次又失言誤事

柒撚到
依加又戴定頭盔

所以咪話

我無論點做

贏就無位入

捐錢係想幫人唔係拎黎賭贏輸
你一開頭講鬥捐果時我上曬頭咁跟係我問題

講咁撚多野 個捐錢遊戲係咪繼續玩落去呀?
咪等人地垃圾屈機男捐完1500你即縮呀
上次佢地玩到成萬蚊 你連500蚊都牙痛咁款

點牙痛法?
有冇手足睇好屈蛇

作家 3.25
屈蛇 1.29
望左兩望起底
又打定頭盔

節錄下說書人講既野

其實俾你地串兩句我ok嘅
教class 係hourly pay $600
但我平均一日教得兩三個鐘都係事實

本身想用公司戶口捐係因為可以報稅
但既然大家咁想睇即時
我唯有現兜兜入

你同屈蛇鍊到尾既俾你用支票入又點話
有冇手足睇好屈蛇

等緊屈蛇出手
巴打睇留言

我都反問左佢

咁樣會每一round好耐

估唔到條友500都咁柒
話事話,另一位主角呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞