黑警回覆攝影師媒體:根據版權條例 警察用任何相都唔會侵犯版權!!

282 回覆
56 Like 640 Dislike
邊撚度緊急
區議會!

你做初一我做十五!
黑警萬歲!
原來 Facebook 出 post 叫做處理緊急事務
大家幫手宣傳下,ig,fb,tg,Twitter 同你身邊既朋友。

[附教學]德國人權法 最後一日仲爭30000票.... 二百萬人休息完未?!
https://lih.kg/1800445

[召喚] 簽名師唔該全面進場 (你地自己睇下羞唔羞恥)
https://lih.kg/1800386

最新日程表出咗啦 除夕元旦都有行動呀
lih.kg/1798785
全部加大水印囉
法治喎 破壞法治嘅警甴話佢地守護緊法治
緊急事務,強姦殺人放火都唔犯法tim
立法會 呢?
小妹妹過多幾年可能就變手足
狗:吹丫 搵班記者嚟拉我囉
版權持有人告鳩黑警啦
唔撚違反,甘洗撚補鑊咩...都on鳩
你老婆個閪就真係緊急事務啦
"有效率地處理緊急事務的目的",post相上social media分享係緊急事務咩?
警甴:我話咩就咩,逆我意就打到你仆街再切你生豬肉都仲得
其實成日話習慣曬麻木左,有無諗過你慣唔慣根本無分別
唔現實咁睇,我俾你關注足一年佢都係who fucking care
更何況係一定有更加新更加嚴重嘅野會陸續出現

習慣只係無能為力,要屌都唔好屌呢樣野啦
Cls
你話係就係啊?你執法包解釋法律?
痴撚線
USP United Social Press 社媒
可以告黑警嗎?
唔好放過任何打擊黑警既機會
全部政府部門都可以裝老翻windows其其他softwares
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞