[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (17) 光復香港 時代革命

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
75%
loki1隻裝晒4條key咪得
wukong更好
分身無腦清埋怪
又識飛
睇打第1隻已經可以決定走唔就人
其實Vulkar Wraith把嘢ok型
個鏡又放得勁大喺平原解hs好好用
轉化為商機咁勁
嗰時如月巴講完貼埋個log我都笑咗好耐
揾返

[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)
https://lih.kg/fKFdHLX
用Gara最好配返把好嘅近戰
最好搵把紫卡傾向4~5嘅近戰因為1技食近戰MOD(食埋紫卡)
效率升到175%之後4,1,4,1輪開,仲裁怪輕鬆秒
jaw sword 1定係不二之選
食埋集團張卡過400%不是夢
同樣concept可以apply喺atlas/khora
呢個真
新手咩都唔識
慢慢build up最正
Btw 都有人鐘意個好快就屠怪嘅感覺
升到咁上下已經唔care自己咩rk 休閒玩
回完坑都係覺得Loki 最正
加把勁近武
0傷最高輸出都有
問題係唔夠Rank 用d item 起碼都上到12 13 先
新手個時抱大腿拎左冷凍槍唔洗mr12都用得好爽
係之前睇twitch live 送個支?
幾好用ar 又好玩
好似ghostbuster 咁
依樣真
Mr高只係極玩具黎玩果時無咁痛苦起手高容量
街邊大把高mr但仲係亂玩既人
我都廢事追mr好耐了
我都係亂玩掛機
預到仆街玩家仲會玩轉佢個場
有日玩rjj有條撚屌齌揸船毫無建樹
船d資源到200就到頂要refine先會繼續count
條仆街屌鳩人refine佢d嘢問邊個做無人理鳩佢
到完場仲喺度問唔肯完mission
心情好我見無特別嘢跌都廢撚事睬條傻閪走人算數
如果唔係開住部機掛通頂走去瞓玩大佢
MR 去到唔記得13 定 14 就封左頂WO D武器都冇再限落去 WFC
活動送既,即係最先出中斷打4000分果個唔記得咩名
破壞者?
唔係個個都可以開navigation番dry dock架咩
低Rk嘅話升集團好慢
材料農好哂但係俾個聲望上限卡你幾個星期
應該係今轉twitch drop送果把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞