[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (17) 光復香港 時代革命

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有75%off
多數拎去買咩用?
除PC版外既所有75%=無撚用 唔洗問
PC版= 買咩都可以 省省地可以用到退休
買幾條女
剩番拿來打賞娜乸
見過有新入坑既好肝咁2星期就30rank左電台
新入坑都有得恢復之前d任?
你解哂現有果d咪會復原之前果d任

咩都買仲要岩岩攞左50% 48hrs off, 惗緊買咩好
yes
開返山谷活動
我張紫卡又有得玩了
有無大佬可以講解下
正常戰甲落咩MOD
假設我玩隻悟空要點配可以硬D
我知有三次不死 但係成日會無啦啦自動用左/用晒
#1 有build link可以參考人哋既build
再唔係最簡單方法就係上youtube打wukong prime build睇最多like嗰個
用殺媽刀打爆完粒水晶去月球睇嗰條片真係有d過份
how,唔太明點堆出黎
一開始係咪單機玩先?
開哂星圖同主線既路上同單機無乜分別
因為好少遇到路人回頭打d 19任

最好識到戰友/老屎忽就輕鬆
講真wf係好唔友善
新手入坑乜都唔知
N樣野要玩但完全無教學
上網搵資料又未必知keyword
老屎忽新玩railjack都係用左一排先明
DE真係要自己出本百科全書
jas_ccw
求加
我反而覺得接受到
的確有d位係需要資料嚟過關
同時都係要你去深入摸索呢隻驚多d
玩開頭你唔鍾意d畫面/系統香港人嚟講好自然就已經會剷驚
一步一步嚟其實好friendly
當然你無咁既能力乜都要衝就實自討苦吃
你又諗下宣傳片把paris一箭都射得爆兩部巨牙博寇
解釋為傳說被選中既老屎忽戰士有能力加乘既paris
MR7新手路過
其實肯上網search 野新手都好幸福
好多野都有已經有攻略or參考資料睇
WF 好多野都急唔黎
好似我咁solo玩就要慢慢農MR 錢 mod
慢慢爬上去
頭post個page其實原本就係諗住solve依個問題

但係我寫咗一堆之後就退咗冇update到
依家淨係frame有排update
唔係唔想carry而係都試過carry打完
唔洗一禮拜棄game既
你開圖開到7788就大把野玩
錢方面一定係指數之場
後期仲可以狂打大蜘蛛boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞