[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (17) 光復香港 時代革命

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲裁G生存去到60mins都仲係秒住咁去
除非你同你d隊友咁好精力體力磨落去
否則呢個aura位真係自己鍾意咪得
通常打40, 因為要打flood
打完flood又跳返入去
好難會打到切唔郁
我仲迷失緊喺外太空
快d捉我返去
我應該遲d先專心打飛船
因為仲未睇得明佢做緊乜
我淨係知係架船到行行企企滅火補窿幾好玩
我尋晚揾架船做盾自己solo veil飛出去清飛機
你地覺得無問題 隊友可能打得好辛苦
我主張都係俾成隊人打得輕鬆d
當然如果你地成隊都有共識咪用番各自喜歡既光環

我自己就建議大家用腐蝕投射 特別係新手/半新 因為護甲係%咁減傷 所以4張腐蝕變0甲係差好遠
收張 粒子撞擊 可以直接撞爆曬頭2個星球既飛機 慳好多時間開荒
想要自導齊射多d
Btw 大塊頭仲未打到
刷唔到vidar engine同90+以上嘅vidar reactor真係船都開唔到
有無課金攻略?見你地傾悟空咁勁,悟空值唔值得買?
買咗就爆機
但唔好走去白金買普版wukong
咁多位大佬 小弟新手玩咗兩個禮拜
有咩warframe易攞啱我呢啲新手仲未好識
用緊gara唔係幾識玩
好想加速有幾件甲做緊要等幾日
rhino loki
玩咗兩個星期就Gara?
去氏族炒隻普版wukong用住先
或者去刷relic/白金同人買wukong prime
想問藍圖點攞
我見任務送就刷咗出嚟
我無咪一樣照開
shield engine reactor 全部初期未改過
只要升爆zekti bulkhead架船有6000血
另外vidar或zekti hull weave升爆推甲
重點係你隻aw屈機已經可以係veil prox度打橫行
#1 wiki link 打 rhino loki
呢個心態證明你可以喺呢隻驚都生存
不過gara對於初手會非常難玩
到依家都仲係最強地圖炮
不過個setup真係複雜咗D
setup複雜
1技要紫卡仲複2
我見任務送就刷咗出嚟
呢個心態證明你可以喺呢隻驚都生存
不過gara對於初手會非常難玩
到依家都仲係最強地圖炮
不過個setup真係複雜咗D
setup複雜
1技要紫卡仲複雜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞