[白宮聯署] 制裁匯豐 刻不容緩

411 回覆
339 Like 55 Dislike
中銀 交銀 建設銀行 工銀 咁多中資唔搞
Fuck
出賣手足仲當同路人?
唔割只係對手足,唔係親共係金融機構
唔係怪你啦ching 唔需要勞氣 我意思只係 可能依個結果係支想營造出嚟嘅 當大家都focus匯豐 就無人會記得佢嘅直屬邪惡集團中銀,就無人會搞佢。千祈唔好刑事毁壞中銀呀!
Pish
咁你仲唔開聯署?
都係嗰句
大家發誓如果打手就死全家
因為事實冇出賣
星火的確有問題
佢都只係封
凍結既係狗
裝修本身對金融機構影響微乎其微,每次有手足咁比人拉我都好心痛,所以我係支持大家揾到理據叫美帝用法規郁佢地
你條打可以spin到hsbc冇出賣手足,點夠你玩
袁木話64冇死人我都信ga
和你貼 連儂廁
https://lih.kg/1796473
唔撚係我講
上面好多巴打解咗大貓係監管條例下係要咁做
屌那星死牛一便頸唔撚理人講咩
咁喺監管條例下做乜當年又幫伊朗同毒犯洗黑錢?
匯豐而家講緊嘅係星火帳戶嘅交易用途與開戶時的聲明不符,呢一點其實好多戶口都有問題,知道佢哋亦都取消過唔少戶口。但過程當中佢哋係咪都一視同仁去處理呢?有冇刻意放生某啲戶口?有冇員工教唆客戶作虛假陳述避免取消帳戶風險?收到客戶解釋之後有冇盡職責去核實資料呢?最終又點樣去決定取唔取消一個戶口啦?其實有好多人為因素

我可以話俾大家知,唔少國企戶口揚開哂有問題,資金來歷不明,但仲生勾勾冇俾人取消

大家可以諗諗佢係咪真係無辜
所以咪做錯
所以咪俾人告啦

你都戇撚柒鳩
一間公司一萬個客
有1000個要踩界先serve 到
所以要另外9000個都一齊容許踩界
咁先叫公平?

你係要屌佢幫人洗黑錢
唔撚係要求佢幫全世界洗
真黑錢就唔理
唔係黑錢既星火就幫手打壓
因為匯豐從以前至今都做盡仆街嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞