[Switch] 美國e-shop 用唔到信用卡

90 回覆
1 Like 0 Dislike
我買嗰隻咁啱UK都減緊,可以留意呢個網
https://eshop-prices.com/games/on-sale?currency=HKD
雖然唔係次次準
我一個account包哂,用呢個網格完價再轉國家買
https://savecoins.app/
一個account包晒而家好麻煩
例如去美國e-shop,而家要轉個美國地區paypal先俾到錢
每次買野都要搞link paypal
如果有美圖信用卡另當別論
同一個account方便儲積分,用visa畀
我就係試左張HSBC visa卡俾唔到
同埋唔同地區買,積分好似都係分開計
香港申請美國運通卡 可唔可以係美區買野?
介唔介意分享下閣下係用咩卡買到?
我試過用渣打master+美國集運地址+美國假電話
又試過用hs visa+香港地址電話
但都係被彈翻轉頭
用香港渣打visa咭買,買 Eshop digital 版,過十幾分鐘就 send 個 code 俾我用就得
想問介唔介意講埋billing address, 你係填香港地址電話,定用假美國地址電話?
huh.... that's clear, thank you
I know what you mean
堅work, thx
比左錢後一個鐘內收到email
佢Cancel左我個order
oh, why?
我機已爆
剩係話Technical issue
再order都係秒cancel
可以幫手買egift card 有興趣tg我
https://t.me/Youcantfindme123
用gift card okay.
剛試開美國paypal係開唔到要有美國ID
用Target買啲資料洗唔洗作定填返真既就得?
唔係好明
佢只係寫咗阿拉伯數字
咁點知買咗邊個國家既eshop

PayPal 好似自己有賣gift card
有冇人買過
有咩美國eshop game 介紹
Target 彈左我
搵到另一間成功買到
Target都彈左我
Ching係邊度買到?
留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞