[Switch] 美國e-shop 用唔到信用卡

90 回覆
1 Like 0 Dislike
如題
ZIP CODE 打00000又唔得
入收稅同免稅都唔得
香港eshop更新咗之後,us就唔受香港信用卡了
一係去jp買,一係上網自己搵gift card入去us
但用GIFT CARD 有餘額 又會唔比轉區
開新ac for us 唯有係咁
要買美國版gift card寄黎?
Gift card係咪都有分區
DLLM之前都得,而家英國美國都買唔到
美區PayPal 點比錢
留名等大家用Paypal 報告
佢腥左Email來set,係咪是但Set 一個id就通用?
唔知點解彈左去日本acc
PayPal 都係去到入卡話唔得
巴打你咩卡?
渣打Master

屌佢老尾,咩事
我買tools up 都有問題,
結果上淘寶買左20美金gift 卡佢比code 我
有冇中伏?
有冇邊間好介紹?即時收code?
基本上冇試過中伏 秒發拆卡比code 你
前幾日先買完

咁我開過個美國acc 用paypal 比錢咪 無哂save? 我買DLC 喎

我係visa paypal 都唔得
開左us paypal 但 link唔到去 eshop
佢話「Sorry, we weren’t able to set up preapproved payments at this time.」

而家用visa買到game
關咩事
如果你買game果個account係set左常用
你果部機全部account都開到嚟玩嫁

我部機個架構係咁
A玩家 B玩家 日本 美國 澳洲 阿根廷
頭2個真係拎嚟玩,後面4個純粹買game
例如我薩爾達,數位版同DLC都係美國買
但係game save係跟A玩家嫁喎
Are u sure? US?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞