【新職業解鎖】被查師

223 回覆
953 Like 36 Dislike
巴打你好型呀一定好靚仔
出去返新工小心d,驚冇咩同行
邊有煉奶脫到脂 但香港人整嘅可以

和議D狗把撚咩, 下次咪打手足打得更大力
就係要教佢地學識世界大不同, 要佢知道D人點解反佢, 重要佢接受現實
就算唔同意佢, 佢都要對我恭敬守規則
佢地最憎D唔係順民GE人
唔好以為個個都係傻鳩

屌你老母咪再和議D狗
害死大家
黑人問號
多一個人個名落簿
多一個人有危險
幾多失蹤者係真係高風險勇武?依家佢地係要滅聲。仲要蠢撚到主動比人查,880個正評。傻撚左。
呢啲先係真正嘅全民Black Bloc
路人表示:行街點少得飲品/食品道具
咁唔該出去帶第2部電話
我可能生得成熟
係狗面前行黎行去都唔理我
唯有繼續行黎行去
[被查師][正視聽]竟然有人主動鼓吹被黑警查
https://lih.kg/1794188
用下腦唔該
超 BUY!呢樣野都唔做,都唔好叫黃絲啦。

同埋,上面好似有人GET錯意思,唔係叫你屌狗,唔係叫你挑釁,係正常行過咁岩被佢查,你係["被"被動]。 大家係演員黎架,做場好SHOW。

你以為唔查你先最安全,其實得你安全,代價係真手足唔安全,自己諗下 pros vs cons,無鼓吹意思,我好民主,你覺得岩就做啦。
Good idea
唔係叫你屌狗,唔係叫你挑釁,係正常行過咁岩被佢查,你係["被"被動]
上面有人答左

Merry Xmas
茫茫圍城的顛簸
層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺
琴日"和你SHOP"好似見到兩位女士做左"被查師"。Respect
和你SHOP【和理非需要JOIN人組隊】
唔好浪費200萬人的威力! 重要係,唔使再送頭!
https://lihkg.com/thread/1799750/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞