二級地政督察 2019 (2)

1001 回覆
3 Like 28 Dislike
拿拿拿 你睇下我之後點覆你啦 邊到會唔請街外人 純粹只係講有冇機會入到去 啱呀 都唔知邊個咁冇腦又咁得閒想撚人
唉灰鳩
冇聲氣話call report
我有預感今個星期會出信
未接電話 2231
無,如果係緊要嘢會再打嚟,可能佢打錯電話啦
佢哋好似有規定一定要打到對方聽電話為止,要明確聽到對方唔要offer先可以唔使再打
而且打呢啲電話個ACO有得claim OT錢,有時會OT到夜晚七點打電話
香討嗰邊為爭論係咪流料而嘈

希望下星期有消息啦

For other enquiries related to the examination, please contact the Appointments Registry of the Lands Department at 2231 3202 / 2231 3182 or by email to daoar@landsd.gov.hk.

確實係lands電話,恭喜恭喜
地政總署表示一名職員確診感染新型冠狀病毒

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1518295-20200401.htm?spTabChangeable=0
暫時無下聞,可能真係打錯俾我
好彩有工開緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞