有手足衰 on9 向黑警篤左自己友

785 回覆
2850 Like 126 Dislike
我覺得佢係衰on9入自己罪多啲喎
同啲狗傾計死緊
... 理大學生 岩岩睇完返學 咩叫一個累全家 入面篤灰條友最後咩劇情心照... 仲敢接受訪問 咩人黎架
佢冇話答咗
我有個朋友都係咁中左伏 佢地真係好鬼識扮野
問你裡面咩情況 你咩立場 點解會咁做
講到好想了解你地諗法咁 真係小心講野
唔好以為小心就無事 一旦你開左口 你會慢慢講多左野
我個朋友佢仲話錄佢口供果個差佬仲偷偷地話自己細妹係勇武派 整日同佢嘈. 唔知係咪搏我個朋友嘅信任. 但真心最好就咩都唔講啦 想佢哋變白有其他方法. 唔好係自己不利果時說服佢地 由其係錄口供果時.
姐係收錢出賣良心囉 exactly就係佢做緊既野
當時環境真係好難控制到自己
有邊唔知 我無野好講 唔好簽文件
但係錄口供果時先知 有d文件一定要簽
可以有律師在場 但邊真係見到律師得5分鐘
現實同理論上成日都有好大分別.
邊有白警架
佢地好撚興扮傾計
講到尾都係想入你罪 無隻狗係唔想拉人
up
要大大力懲罰嘅糖水店
https://lih.kg/1793090
條友做咗黑警PR?
收咗幾多錢?
撚仔就撚仔啦jer仔

講咗無數庁「我冇野講」都係咁
Push
我無野講呀屌
係,佢地好叻懶中立咁扮黃引人講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞