有手足衰 on9 向黑警篤左自己友

785 回覆
2850 Like 126 Dislike
我無理講呀 屌
真係on9架喎
佢死都算,最驚佢累左其他人

一打唔洗找
推post
【重新上線】終極黃藍地圖已復活!!
https://lih.kg/1791919

半年喇 都仲係唔識 記住我無野講啦
好撚蠢
「有冇食過啲天使呀?」

咁樣都仲答佢地問題真係on9無極限
人地好積極留言架內文都唔知有冇睇

Jer仔憶述進入長沙灣警署後的經歷:「首先有一名AO幫我哋填資料,然後等咗一段長時間後,就有個應該係CID嚟落口供,但基本上都冇落過咁滯,因為佢知我哋會講『我冇嘢講』,所以佢幫我哋十幾人係張口供紙度抄晒『我冇嘢講』落去。跟住係鎖我哋入臭格之前,將我哋身上嘅私人嘢沒收晒,逐件放入啲袋度,連皮帶同鞋帶都要!」Jer仔與另外5人被困在同一覊留室中,他們等候了很長時間才能逐一輪流用警署電話通知家人及律師。
比人套料仲以為執到寶
一係豬隊友一係鬼
眾聞? who?
作文當新聞?
逮捕他們的警員態度竟然很好
我真係唔撚信
比佢地咬返到去真係會whitecops blackcops咁引你講野 真係好難忍住唔開口 死忍爛忍
個種不知時日過又驚既心情 同埋比咁多痴線佬圍住 其實有時真係好難係人地地頭企硬扮到好撚tough咁 你唔撚理佢唔答佢唔同佢吹水真係會拍撚晒枱推撞你 點知陣間會唔會變下一條浮屍...
可以既話有陣時寧願扮聽唔到唔理佢
真係必要既時候唯有答佢啲無關重要遊花園既野...

利申 我冇野講
答還答 自己用腦諗下講既野有咩法律效力
黑警問話有3成問題係無意思令你放下警惕

但另外果7成q單獨睇其實都係無問題
但拼埋就足夠害死其他人或成追殺示威者的情報來源

腸仔已成黑警的共犯
垃圾洗白post 屌你老母
岩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞