有手足衰 on9 向黑警篤左自己友

785 回覆
2850 Like 126 Dislike
其實我明有時候自己身陷險境見到有人好親切想幫你係會動搖 但係唔會係呢班狗囉
你抗爭得危險意識就要高架啦 而唔係自己送個頭埋去 要以此為鑒啊
其實而家d警犬係咪比政府同藍媒洗晒腦 當正自己真係除暴安良

定其實佢地只係為錢咩都肯做嘅大仆街
私了條jer仔先啦,呢啲人放出街盞累死多幾個手足
1. 條友係衰on9比狗氹
2. 做錯野就應該要屌 而且事件都幾嚴重下
3. 所有人都要記住我冇野講

比人逼供我唔會怪佢
同埋唔覺要出左去先屌得
呢樣野係基本意識
希望睇到嘅記住我冇野講
好你老味呀,問你有冇食天使都話似態度誠懇,個腦生係屎忽度?
到而家都仲唔記得「我無野講」
個名改得無錯 真係用jer諗嘢
衰d講
呢d on9仔入去坐都唔會可憐
真係On9 以為人地白警就同人咁講多野
唔割
可能jer仔係曲線害白警
狗內部要查返當入邊Team人入路軌捉jer仔有幾難姐
Jer仔根本心入邊真正諗住係做狗嘅都不可原諒,於是受訪挑撥離間,分化狗隊
「不分化,不割蓆,不指責」,但我唔覺得呢條原則適用於自己違反咗原則,又害L死人嘅On9仔
比人嚴刑逼供頂唔順我都話冇計
自己爆出嚟係手足都撐唔落啦。。
唔好又屈我割 我冇話過放棄佢
成班想割嘅最撚抵屌
被人折磨就篤自己人,咁你真係做番和理非去支持運動算啦連出去嘅成本好似都未搞清楚咁
傻㗎?
花式自殺。。。個jer仔判左坐幾多碌?
秤佢出黎問知唔知黑布火車有人尖叫單嘢???
真係理大學生?
目標為本啊。
撩你傾計係咁,比心心你係咁
如果你話有野爆,請你食牛扒都仲得

依個唔係問題 但你講下狗話咪算囉 唔好俾佢chok到嘢出黎 上次先見有條仆街問人你係咪自己一個出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞