admin有人學蔣囝推舊post,時事台又比蔣囝洗版!

90 回覆
2 Like 3 Dislike

我:屈人係唔啱,但係都唔駛咁大反應嘅,俾人誤會你係蔣生就唔好啦

你:我講過啦..我都話左我無大反應,係你覺得姐

我:但係唔淨只得我一個咁覺得喎
唔通係眾人皆醉你獨醒?

你:我勸你就唔好撐啦(駁唔到要開始扯開話題)

點睇?成個post得你一個用紅色大字罵樓主屈蔣公,係咁罵都唔叫大反應,咁咩至算大反應?

仲有唔只我咁諗喎,你又點駁?(你根本駁唔到,同蔣公一樣次次將自己嘅問題緌過於人,講你又唔聽又唔肯改

用紅色大字指明重點就係罵?

你咩邏輯?

咁事實你用紅色大字係咪想強調你想罵嘅嘢?
點解要多番強調?
有咩必要?

蔣生咁多fans,得你一個咁大反應會唔會有少少奇怪?提醒你以免畀人誤會有咩問題?依家係你覺得我惡意中傷你咋。

嘩,你係異人黎架?

隔住個mon都可以知道我喜怒哀樂
uote]
我幾時有話知道你喜怒哀樂?high-light嚟睇吓?

話你大反應係因為你果刻嘅表現有異於其他巴打

其實文字確實係可以表達出人哋當時對一樣嘢、一件事嘅感覺,而唔係死咕咕無感情。

點解你仲要死撐

好小學雞

原本(你)反中介 真心尊敬你正評你
但呢一刻你嘅行為言語真係好肉酸

分身?

同蔣公真係好似,講緊一駁唔到就屈人係分身乜乜柒柒呢點,如果你真係佢朋友,我會覺得佢識朋友好冇眼光,思想咁幼稚又咁似佢邊度會對佢有好處,你呢啲行為根本會令佢越來越少真心朋友。

咁事實你用紅色大字係咪想強調你想罵嘅嘢?
點解要多番強調?
有咩必要?

蔣生咁多fans,得你一個咁大反應會唔會有少少奇怪?提醒你以免畀人誤會有咩問題?依家係你覺得我惡意中傷你咋。

嘩,你係異人黎架?

隔住個mon都可以知道我喜怒哀樂
uote]
我幾時有話知道你喜怒哀樂?high-light嚟睇吓?

話你大反應係因為你果刻嘅表現有異於其他巴打

其實文字確實係可以表達出人哋當時對一樣嘢、一件事嘅感覺,而唔係死咕咕無感情。

點解你仲要死撐

好小學雞

原本(你)反中介 真心尊敬你正評你
但呢一刻你嘅行為言語真係好肉酸

分身?

同蔣公真係好似,講緊一駁唔到就屈人係分身乜乜柒柒呢點,如果你真係佢朋友,我會覺得佢識朋友好冇眼光,思想咁幼稚又咁似佢邊度會對佢有好處,你呢啲行為根本會令佢越來越少真心朋友。

https://lihkg.com/profile/6724

一個post都無,好難唔係分身

分你_ _ 想挑釁我?
如果唔開post=分身 學你返兩個post係咪可以洗脫嫌疑?
唔開post 得罪你?
btw 我估你80%係蔣狗
唔開post 得罪你?

好多分身蒲頭

你肯定係蔣狗,整係識錄音機回覆,同屈人地係5毛 打手
唔開post 得罪你?

好多分身蒲頭

幾時再改圖開posy 屈人啊
唔開post 得罪你?

好多分身蒲頭

幾時再改圖開posy 屈人啊

post 自
本身做開cd rom 唔鍾意講野,又話人係分身
唔開post 得罪你?

好多分身蒲頭

盡情懷疑

唔係喎,真係好似,你話點算先?
唔開post 得罪你?

好多分身蒲頭

盡情懷疑

唔係咁點先?

吓,咁你係蔣生朋友嚟喎,係咪要盡快喺七日內同其他巴絲打修補關係,以提升蔣公嘅正面形象先?

依家你咁樣擺明倒緊人米喎
唔開post 得罪你?

好多分身蒲頭

盡情懷疑

唔係咁點先?

如果你係蔣巴 請你專心反中介我會支持
如果你係蔣巴嘅朋友 希望你唔好再四面樹敵 整臭蔣生個朵
如果你係中介 我想講你呢招高
唔開post 得罪你?

好多分身蒲頭

盡情懷疑

唔係咁點先?

如果你係蔣巴 請你專心反中介我會支持
如果你係蔣巴嘅朋友 希望你唔好再四面樹敵 整臭蔣生個朵
如果你係中介 我想講你呢招高

連仔咁都唔ban佢
究竟係懶左定係覺得蔣狗有宣傳價值幫佢谷流量?
連仔咁都唔ban佢

人哋有正職
連仔咁都唔ban佢

人哋有正職

連仔入膠post留言都唔理其他野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞