admin有人學蔣囝推舊post,時事台又比蔣囝洗版!

90 回覆
2 Like 3 Dislike

邊個戇鳩啊,你標是題話admin有人學蔣囝推舊post,時事台又比蔣囝洗版!

人哋又唔係話你,咁大反應做乜?

我無大反應

我只係覺得佢亂屈人

但係你真係好大反應
等我有一剎那以為你係蔣生

究竟要同蔣生幾熟至會有咁大嘅反應

我都話左我無大反應,係你覺得姐

其實講一句"唔係"跟住等admin查咪得囉
做咩要好似比人踩到條尾咁 比人挑釁到
除非你又需要博出位 不斷地

我無大反應

我只係覺得佢亂屈人

但係你真係好大反應
等我有一剎那以為你係蔣生

分身?

點同姐,而家係條傻尻屈人洗版!

又唔係屈你
禁言啦屌

分身?

又唔係屈你

我知啊

但屈人都唔啱啦

屈人係唔啱,但係都唔駛咁大反應嘅,俾人誤會你係蔣生就唔好啦

分身?

又唔係屈你

我知啊

但屈人都唔啱啦

我講過啦..我都話左我無大反應,係你覺得姐

但係唔淨只得我一個咁覺得喎
唔通係眾人皆醉你獨醒?

分身?

又唔係屈你

我知啊

但屈人都唔啱啦

唔通係眾人皆醉你獨醒?

我勸你就唔好撐啦

好噁心

駁唔到就喺度講廢話

我知啊

但屈人都唔啱啦

唔通係眾人皆醉你獨醒?

我勸你就唔好撐啦

好噁心

駁唔到就喺度講廢話

邊個駁唔到,大家有眼見

我:屈人係唔啱,但係都唔駛咁大反應嘅,俾人誤會你係蔣生就唔好啦

你:我講過啦..我都話左我無大反應,係你覺得姐

我:但係唔淨只得我一個咁覺得喎
唔通係眾人皆醉你獨醒?

你:我勸你就唔好撐啦(駁唔到要開始扯開話題)

點睇?成個post得你一個用紅色大字罵樓主屈蔣公,係咁罵都唔叫大反應,咁咩至算大反應?

仲有唔只我咁諗喎,你又點駁?(你根本駁唔到,同蔣公一樣次次將自己嘅問題緌過於人,講你又唔聽又唔肯改

唔通係眾人皆醉你獨醒?

我勸你就唔好撐啦

好噁心

駁唔到就喺度講廢話

邊個駁唔到,大家有眼見

我:屈人係唔啱,但係都唔駛咁大反應嘅,俾人誤會你係蔣生就唔好啦

唔通係眾人皆醉你獨醒?

點睇?成個post得你一個用紅色大字罵樓主屈蔣公,係咁罵都唔叫大反應,咁咩至算大反應?

仲有唔只我咁諗喎,你又點駁?(你根本駁唔到,同蔣公一樣次次將自己嘅問題緌過於人,講你又唔聽又唔肯改

用紅色大字指明重點就係罵?

你咩邏輯?

咁事實你用紅色大字係咪想強調你想罵嘅嘢?
點解要多番強調?
有咩必要?

蔣生咁多fans,得你一個咁大反應會唔會有少少奇怪?提醒你以免畀人誤會有咩問題?依家係你覺得我惡意中傷你咋。

我勸你就唔好撐啦

好噁心

駁唔到就喺度講廢話

邊個駁唔到,大家有眼見

唔通係眾人皆醉你獨醒?

你咩邏輯?

點解要多番強調?
有咩必要?

蔣生咁多fans,得你一個咁大反應會唔會有少少奇怪?提醒你以免畀人誤會有咩問題?依家係你覺得我惡意中傷你咋。

嘩,你係異人黎架?

隔住個mon都可以知道我喜怒哀樂

我用紅色大字,係等樓豬條傻尻知道自己係屈人

我幾時有話知道你喜怒哀樂?high-light嚟睇吓?

話你大反應係因為你果刻嘅表現有異於其他巴打

其實文字確實係可以表達出人哋當時對一樣嘢、一件事嘅感覺,而唔係死咕咕無感情。

駁唔到就喺度講廢話

邊個駁唔到,大家有眼見

唔通係眾人皆醉你獨醒?

你咩邏輯?

點解要多番強調?
有咩必要?

嘩,你係異人黎架?

uote]

其實文字確實係可以表達出人哋當時對一樣嘢、一件事嘅感覺,而唔係死咕咕無感情。

點解你仲要死撐

好小學雞

點解你唔肯正面回應,係都要將自己嘅問題歸咎於人咁小學雞?

駁唔到就喺度講廢話

邊個駁唔到,大家有眼見

唔通係眾人皆醉你獨醒?

你咩邏輯?

點解要多番強調?
有咩必要?

嘩,你係異人黎架?

uote]

點解你仲要死撐

好小學雞

原本(你)反中介 真心尊敬你正評你
但呢一刻你嘅行為言語真係好肉酸
Show Blocked User - power_off

原因:小學雞

開始連撐蔣公反中介嘅人都扑

你條友終於同我正式割蓆,真係好醜惡
Show Blocked User - power_off

原因:小學雞

開始連撐蔣公反中介嘅人都扑

你條友終於同我正式割蓆,真係好醜惡

我又唔係蔣公,block你只係我個人意見

你越扮越假,唔好諗住蔣公正身a/c解bam果刻我會當冇咗件事。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞