admin有人學蔣囝推舊post,時事台又比蔣囝洗版!

90 回覆
2 Like 3 Dislike

明明已經有集中討論區

希望admin處理
又唔係蔣公洗板,出post都假

戇鳩,我又唔係叫admin搞蔣囝
我係想叫admin bam入面推個條友

我入面推post 呢條友,Ok?
你已經有個集中討論,冇必要大量洗版
推哂啲post上嚟,阻礙其他人睇post

邊個戇鳩啊,你標是題話admin有人學蔣囝推舊post,時事台又比蔣囝洗版!

因為有人學佢推post
結果時事台比佢啲post洗咗版

有幾難理解?閱讀理解幾多分?
我屈個啞撚咗嘅做咩?

入面推post 呢條友,Ok?
你已經有個集中討論,冇必要大量洗版
推哂啲post上嚟,阻礙其他人睇post

講野1999

打漏個字講字

邊個戇鳩啊,你標是題話admin有人學蔣囝推舊post,時事台又比蔣囝洗版!

因為有人學佢推post

我屈個啞撚咗嘅做咩?

時事台又比蔣公洗版!

你標題引導人認為蔣公洗版![/quote]
有人學已經指出唔係佢做,有乜誤導?
一個啞撚咗嘅傻仔點出聲
點會有人比我誤導?
笑死人咩
陳誠現哂型
蔣狗分身黎

因為有人學佢推post

我屈個啞撚咗嘅做咩?

時事台又比蔣公洗版!

你標題引導人認為蔣公洗版!

有人學已經指出唔係佢做,有乜誤導?
一個啞撚咗嘅傻仔點出聲
點會有人比我誤導?

時事台又比蔣公洗版!
[/quote]

咁唔係直指?[/quote]
戇鳩,唔識成句睇?
蔣牲好波

人哋又唔係話你,咁大反應做乜?

我無大反應

我只係覺得佢亂屈人

但係你真係好大反應
等我有一剎那以為你係蔣生

我無大反應

我只係覺得佢亂屈人

但係你真係好大反應
等我有一剎那以為你係蔣生

究竟要同蔣生幾熟至會有咁大嘅反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞