優品360攝影比賽

1028 回覆
3134 Like 256 Dislike
可能係狗呢
廢老森D FD
肯定佢哋成日食美心元氣吉野家 之後話「咁又點」
痴線 一個小學生唔知有幾正常?
你小學個陣有無關心社會?
咁咪去現場屌柒個細路女
分分鐘連佢啲同學都唔會上連登
咁都叫道德撚 連登仔反駁關鍵字:道德撚 左膠 五毛

仲有我無講過禍不及家人wor
當個細路女係個獨立個體嚟睇
身為成人需要對個細路標準咁高?
佢而家大叫支持黑警定係鬧我地曱甴?
你影啲中學生個啲關我撚事
我淨係覺得洗唔洗係咁針住個淨係讀過常識既細路係港豬嚟鬧姐

你咁講手足有藍絲父母又係無人教啦?你唔逐個逐個公審
6月到而家仲有大撚把和理非啦 仲有港豬幾出奇
只係小學雞唔上連登 屋企淨係睇tvb唔知有幾特別?
咁多重要主線唔做
針住個小學雞做乜撚嘢? 政府會跪低定係啲狗好驚?
我再講多一句
一個小朋友老豆老母係黃絲都好 路過金拱門想食雞翼就會入去買㗎啦
識撚咩經濟圈咩 痴閪線
你都on99 而家呢個細路打你定係屌到你老母反皮啊?
咁撚樣都叫阻
光復之後俾你呢啲撚樣當權咪就係另一個極權囉
咁撚叻你去搞啲狗啊嘛傻閪 躝返去讀書啦
比你主導場革命唔會成功先
得把口嘅人唔該收收皮先
而場運動咁多遊行大把小學生出嚟
前線大把初中 你連嗰小小野都接受唔到
唔該躝返去做港豬 唔好阻頭阻勢
講咗好撚多次呢場革命無大台 你訓咗幾耐啊
無大台咪會有唔同意見囉傻閪 同你諗嘢唔一樣就係道德撚
走啦死黑狗想chok 人講嘢
露晒底啦 淨係識講個幾隻字
正解
講出咗你有幾廢就屈我係狗
笑撚死人啦垃圾死阻膠
點為之大把啊?
行過mcdonald 放學仲大撚把小學雞入去買包食啦
你唔入去逐個逐個影大頭?
你影咪影 唔好攞埋啲濕鳩道理批鬥個小學雞
見你唔知左膠點解搭嗲姐
幾撚時阻你姐 傻閪
啫代唔理係乜野人
幫襯藍店就預咗做過街老鼠
你咪一樣一個point 都無打過淨係識打左膠
有無take actions要上網同你交代? 得狗先會咁問人姐
分分鐘諗嘢仲弱智過相入面個小學雞
係啊我一直都係屌你接受程度低
叫你躝啊 唔好阻頭阻勢做道德撚攞光環
對唔同人要用唔同激勵機制

到而家仲幫襯藍黑企業嘅人一定係低層次嘅人

對低層次嘅人最有效嘅方法就係懲罰機制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞