優品360攝影比賽

1028 回覆
3134 Like 256 Dislike
走去影d師奶大頭貼上網製造白色恐怖純粹都叫無問題
一邊提倡民主自然 另一邊影班師奶相
你覺得班師奶唔岩你未係附近宣傳擺買,無必要用白色恐怖令人唔去
另外我亦無話阻止樓主咁做,但好理性咁講只係咁做係削弱緊自己既力量
唔係個個都接受到用批鬥唔關事既人既方法去幫助呢場運動
藍絲堅係有樣睇
1. 新移民樣
2. 柒既
3. 望落唔似讀過書

3樣都一定中一樣
正懵撚
咁你話俾我聽你攞個成人既標準擺落個睇落小學都未畢業都既o靚妹有乜撚嘢用?
你影個個係黑警仔女我舉手舉腳贊成
將心比己 你小學個陣都無呢個能力思考理解乜撚嘢係黃色經濟圈
佢都玩緊電話 九成都係陪老豆老母買嘢啦
影咗咪影咗 我係唔明仲要加多句屌鳩個細路女港豬做乜撚嘢
除咗左膠乜都講唔出
學下自己思考啦兒登仔
個問題係, 師奶仔俾人影完大頭只係generate左個厭惡感覺
佢唔會得到個訊息話"幫襯360係一件唔應該做嘅事"

唔好有個思維盲點覺得 付出代價=知錯

就好似啲失敗父母教仔女淨係識打, 但係唔向仔女解釋做錯左乜野
最後佢只知做同一件事會俾人打, 好厭惡
可能佢會唔做, 又或者避重就輕令到你冇辦法知道佢做錯事 (可能瞞著你, 可能係你指出佢錯之前就打鳩你)

但係佢唔會有"改變", 意識到某一件事係錯嘅, 後續點都要行多步
去黃店幫襯比人影大頭放上網唔會有人覺得有問題

去360買嘢比人影到會覺得有問題

個原因就係幫襯360 美心係一件傷風敗得嘅事
支持
德*
咁你唔去打柒藍絲佢地?

阻嚇性夠高啦

其實你知唔知咩叫自由 民主?
個運動真係變撚哂質
根本就係你條底線太高 垃圾道德撚
連社會發生乜事都可以唔知
優品360係福建幫都唔知
照幫襯唔係藍絲都係港豬啦
仲係到話禍不及家人啊
佢老豆老母唔教佢 係佢地問題
又變乜呀 撚樣
你班撚樣 一少啲街頭衝突就出返晒嚟
手足比人打唔出嚟阻? 躝啦垃圾
反對自由民主嘅人冇資格享受自由民主
道德高地?你繼續慢慢企
終有一日會比你贏到自由民主
變質撚係典型中立撚
負皮條友反駁一下啦
驚到要派網軍攻打呢個Post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞