優品360攝影比賽

1028 回覆
3134 Like 256 Dislike
想多啲人參與行動?

要記住嚟場革命唔係淨係屬於後生仔
四五十歲既人多數淨係上fb 佢地好多時都想參與行動 但又唔知有咩日程

我地有咩可以做?

1)我地要多啲係fb唔同post下面瘋狂洗版行動文宣
2)仲有要係街不斷airdrop啲文宣俾人製造抗爭氣氛
3)隨身袋住啲文宣周街貼

唔好淨係依賴文宣組
頭兩項都係零成本
你唔係唔做呀嘛
集會俾人影左大頭嗰啲,可能因為經過人工島被送中。少數絲影人樣已經等如mark 人去被殺被強姦!
集會俾人影左大頭嗰啲,可能因為經過人工島被送中。少數絲影人樣已經等如mark 人去被殺被強姦!
班狗既所作所為無可能唔屌,但企係藍店影人大頭叫報仇?咁唔怪得之班狗從來無撚驚過打到d 手足仆街,月月出咗撚多ot 錢走去買iphone 。唔撚認同呢d 行為唔等於唔會屌班狗既行為囉。不過唔會再出聲,你地係唔聽意見既就算,講到好撚兇狠話唔理咩道德不擇手段,好撚勇咁結果係影9 人大頭,屌9 d 藍店,講真班狗睇到呢個post 肯定笑撚到仆街,原來打撚到手足咁,拉9 晒去精神病院,係呢d 手段嚟還拖
唔係有底線就叫左膠㗎
唔好濫用呢個字啦 好撚柒啊
agger
相都唔比人影仲on9過阻膠
好波啊 記得真係有幫襯先好影
好波
可以影完再痴係連儂牆
比大家投票揀得獎作品
有話唔畀你影咩
反對唔撚得?唔認同你開口埋口就阻膠
你覺得做呢啲嘢係對準政權,黑警 你咪繼續
你見我話唔會再出聲就即刻講呢d 嚟攞彩,我而家出聲唔係回應呢個post 既話題,係純屌9 你呢d 垃圾
我覺得行過去同佢解釋清楚點解要罷買會更加好

ps 咪屌我左膠,我只係俾建議
支持! 話唔好個d 落去阻lor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞