[IOS/ANROID] TCG 決鬥大師 DUEL MASTER PLAY'S

680 回覆
4 Like 1 Dislike
打npc 贏d籌碼 係咪剩係買卡套playmat
新手一問,想問起得手未?應該點砌牌
辛苦地上到銀3
好難再上金
唔想重複打
玩曬d屬性,或者齋睇效果,睇下d卡特性
好似光blocker係相對低cost高攻
打主線見下d電腦deck係咩戰術,吸收下
或者睇攻略網教咩方向
戰術流咪扔人手牌,炸人怪獸
穩定攻防咪有攻有守
速攻咪低cost海量召喚
之類
玩熟自然識諗
暫時都係外觀上
我今日已經輸第二次晉級戰了,金d人堅勁,我d卡好似彈彈波咁俾人掉走晒
屌那星,鑊鑊都俾隻青銅獸人累死
唔知點解覺得10連抽易中SR多d

另外求加fd
https://youtu.be/cV1QuJ7PzdA
有興趣可以睇下
冇乜特別
出左聖靈王吊打藍屬
入多幾條角魚+ghost touch 可以殺聖靈王
抽極都抽唔到惡魔神 液人同雙獠牙 屌
打機未課過金既我 表示有d想課
卡game好難搞
晒氣啦,追完家下第1代,佢應該都準備出2
都未出勁卡
屌 係喎 自膠
不過都係唔夠咁多點
打極都係銅真係冇乜癮
頭先一場
我用水隊blocker + 彈手咒文
對面一堆光block
無啦啦用左張火咒文 d blocker可以打人
1 turn 打到爆開
見到之前有人話脫離唔到銅牌,可以一試呢副0課得uc同c嘅deck 2NVPBD

火系速攻配上水系抽牌好易上手。副deck銀牌都照贏
你呢張係所有怪+1000同可以攻擊重置怪,一時時好用但火系有張機神兵實用好多。

光系5 mana diamond cutter有類似效果同埋一下突擊對手幾勁,成場blocker變成可以攻擊玩家唔講得笑
打撚到灰,銀2 一星諗住博上銀1多1000coins+10pack,點知而家輸到落銀4一星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞