[IOS/ANROID] TCG 決鬥大師 DUEL MASTER PLAY'S

680 回覆
4 Like 1 Dislike
420461621 加朋友

係咪穩定返?開服玩過之後停左
自然有卡可以係mana拎牌
好過抽卡

好撚靚
新手想問 出左隻怪出去 跟住同turn進化咁打唔打得?
佢改咗玩法好似係,正常應該係成疊慢慢search
我試過召咗隻火龍可以卡牌search 裝甲龍上手,諗住俾隻廢鐵龍我,點知佢夠膽死話search唔到跟住乜卡都唔俾我
改咗之後森林隻5cost牛變咗垃圾
同埋螺旋之門又改弱咗
以前邊有6cost限制
2cost掉走人哋d怪其實真係好惡

頭先玩過屑男+惡魔神,好撚正,清完人哋場之後抽卡抽到原本得一張變到6張
係咁比人屠
宜家呢張好似叫Spiral Slide 而唔係原本嘅spiral gate,可以話唔係同一張卡
新活動點先見到

白凰三個任好易打

暗水 消手牌 埋blocker 清進化種

一個盾都無打過佢 抽哂卡磨死左
比隻game搞到聽日想去d card鋪睇人玩DM
宜家好似有得打了
成日行香港卡鋪都唔見人玩
香港好少人玩

求好友
一搵fb仲有fan page有更新既
佢都好耐冇做宣傳,動畫又冇野
得番d老鬼會識
NPC獎勵冇得reset
一月尾loop曬啲NPC就冇嘢打,On9
我以前睇動畫,記得嗰隻毀滅之龍同死亡唔知咩獅子一出場好有型
我記得前者係VR,後者係SR,呢度變咗附送卡
孤鳩寒營運驚死俾你抽齊卡咁
唔係啵,我睇清楚,個圖鑑本身好似係開晒
我諗如果營運唔洗一日要三四個鐘去維護(啲突然斷線我都未同你計)你話佢孤寒我都算數,但你大維護先兩Pack細嘅送錢連一包都買唔到,就算我幾中意隻驚都唔太想課金支持

Twitter上嘅回應夠詳盡但啲人唔收貨,認真快啲送個10Pack啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞